FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Valentin Mihăilă ar putea părăsi Craiova pentru o sumă astronomică: „Peste 10 milioane de euro”

Valentin Mihăilă, Craiova +26   FOTO
Valentin Mihăilă, Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 12:52

Silviu Bogdan, agentul lui Valentin Mihăilă (20 de ani), spune că „perla” de la Craiova va pleca pentru mai mult de 10 milioane de euro dacă va mai rămâne un sezon în Bănie. 

Internaționalul de tineret este unul dintre cei mai promițători fotbaliști români, iar agentul său prevede oferte generoase pentru acesta, în cazul în care Mihăilă va opta să mai rămână un sezon la Craiova.

Mihăilă cred că va avea ofertă peste 10 milioane de euro dacă va rămâne la Craiova un an. Acum ar primi oferte de 7-8 milioane. Am ceva informații, dar nu pot să vorbesc pentru că nu este normal”, a dezvăluit Silviu Bogdan la PRO X.

Bogdan și-a comparat clientul cu alți fotbaliști tineri și de mare viitor din Liga 1, Dennis Man (21 de ani) și Florinel Coman (22).

„Între Dennis Man, Florinel Coman și Mihăilă sunt 2 ani diferență. Dacă Coman se va vinde pe 10, Mihăilă pe 12. Dacă Coman se vinde pe 8, Mihăilă eu zic că se vinde pe 10”, a spus acesta.

Pe aceeași lungime de undă cu Gică Craioveanu

Se pare că agentul fotbalistului se află pe aceeași lungime de undă cu Gică Craioveanu, în ceea ce privește transferul lui Mihăilă. Într-un interviu acordat GSP.ro, Craioveanu a spus despre Mihăilă că atunci când va fi vândut, „va pleca pe foarte mulți bani. Peste 10 milioane de euro”, însă îl sfătuiește pe acesta „să mai stea măcar un sezon la Craiova”.

1.3 milioane de eurovalorează Mihăilă, potrivit Transfermarkt. Internaționalul de tineret mai are contract cu oltenii până în 2021

GALERIE FOTO. Imagini recente de la stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+22 FOTO

VIDEO / Imagini de la primul antrenament al lui Cristiano Bergodi la Craiova

Citește mai multe știri despre Craiova:

Mihai Rotaru, „recuperatorul” » Repatrierea lui Vladimir Screciu, ultima lovitură dată de finanțatorul CS U Craiova

Cristiano Bergodi a scăpat de carantină: „Am realizat ce lot am la dispoziție”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
100000583129623
Stefan Constantin  •  28 Mai 2020, 16:47

Nici unul din cei doi nu valorează mai mult de 5 milioane,sa fim serioși...problema e ca nu se adaptează și se întorc cu coada între picioare,acasă

gazistu
gazistu  •  28 Mai 2020, 16:29

Asa so tinut de pret si Mititelu cu Fl costea, cand (zice el) , a refuzat de la FC Koln, oferta "pe masa" de 7 mil/euro...ca el voia minim 10....si uite asa a ajuns Fl Costea la apogeu, cele mai mari cluburi din cariera lui fiind CFR si Steaua... .....probabil daca ajungea la Koln, altul ii era drumul in viata, de acolo poate nu ajungea la Bayern, Real sau Chelsea, dar cel putin ramanea la o echipa de mijloc din campionatele tari...echipe gen: Hannover/Freiburg/ Espanyol,/ Sampdoria/Club Brugge/ Lille/ Braga/ etc.... acum joaca in liga 3a in jud VL, la Viitorul DAESTI :)))...ce cariera :)))

albalbastru72
albalbastru72  •  28 Mai 2020, 13:52

***v-am mai scris,lasati copilul in pace,nu incepeti sa-l transferati zilnic daca tineti la el.Faceti asta cu m-bapeii de la fcsb,nu va e de ajuns?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close