FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Valentin Mihăilă, promisiune curajoasă pentru fanii Craiovei: „Nu plec fără titlu!”

Valentin Mihăilă vrea să ia mai întâi campionatul cu Craiova și apoi să se transfere în străinătate
Valentin Mihăilă vrea să ia mai întâi campionatul cu Craiova și apoi să se transfere în străinătate

Articol de - Publicat vineri, 20 martie 2020 13:21

Valentin Mihăilă vrea să ia mai întâi campionatul cu Craiova și apoi să se transfere în străinătate: ”Anul ăsta nu cred că se mai poate, din cauza coronavirusului. Poate la anul”.

Spatele îi dă în continuare bătăi de cap lui Vali Mihăilă. "Dacă nu se oprea campionatul, n-aș fi putut juca nici cu Botoșaniul, nici împotriva Astrei. Iar pentru meciurile naționalei, că era cea de tineret sau cea de seniori, eram incert. În afara unor exerciții specifice, date de medici, de trei săptămâni nu fac nimic altceva", a dezvăluit jucătorul în vârstă de 20 de ani, într-un interviu acordat postului "Oltenia TV".

Și-ar fi dorit titlul anul acesta, cu CS Universitatea, însă nu crede că mai e posibil. "Nu știu dacă se mai reia campionatul, în condițiile în care epidemia de coronavirus se extinde. Și nu cred că vom scăpa curând. Poate câștigăm campionatul la anul. Oricum, nu plec din Bănie în străinătate fără titlu", a mai spus Mihăilă.

Pentru el, FIFA2", filmele și timpul petrecut cu iubita sunt principalele preocupări extrasportive în această perioadă, în care trebuie să stea acasă pentru a evita o infectare cu coronavirus: "Stau bine, deși e greu fără fotba. Fratele meu lucrează în Anglia și l-au băgat în carantină 60 de zile". 

"E cel mai bun sezon al meu la seniori. Dar nu sunt încă mulțumit de jocul meu. La 2-3 în Cupă, cu Iașiul, am fost jenant. Mai am mult de lucru"
Valentin Mihăilă, extremă-stânga U Craiova

7 goluriși 3 pase decisive a dat Mihăilă în toate competițiile acestui sezon (25 de apariții)

Trei informații importante despre pandemia de coronavirus

Citește mai multe știri despre Craiova:

Propunere OFICIALĂ trimisă de Craiova la LPF » Meciurile din play-off se pot disputa live, la FIFA 20! Cine ar putea juca și unde s-ar vedea

Craiova și-a scos din minți fanii cu ultima decizie: „Mulți jucători nu valorează cât statuile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
breitner
breitner  •  20 Martie 2020, 16:54

Daca nu se "implica" Rotaru (pentru vreun transfer) atunci va iesi la pensie de la Universitatea!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Martie 2020, 14:05

„Oricum, nu plec din Bănie în străinătate fără titlu” Deci rămâi acasă pân' la adânci bătrâneți. Și poate te face nea Marcel cavaler de Malta...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează