FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Valeriu Argăseală: "Am făcut plîngere penală, jucătorii mi-au cerut să fac asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2009 00:00

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a comentat înregistrarile aparute pe Internet, care indica drept un fals caseta difuzată în cadrul emisiunii Fanatik Show, de pe DigiSport, spunînd că jucătorii Stelei nu ar fi declarat nimic negativ despre club.

Mai mult, oficialul din Ghencea a spus că jucătorii i-au cerut să facă plîngere penală împotriva realizatorului emisiunii.

"Cred că este adevărată înregistrarea. Nu văd cum ar fi putut-o prelucra cineva. Îmi confirmă bănuielile şi convingerile pe care le aveam. Noi vom solicita înregistrarea, pentru că deja am făcut plângere penală împotriva lui Ivanovici. Jucătorii mi-au cerut să fac asta.

Personal, sunt consternat. Dacă am ajuns chiar în halul ăsta încât să naştem morţi, doar ca să zicem că a fost o crimă, s-a depăşit orice limită. Nu mai are rost să ne luptăm cu mediul virtual!", a spus Valeriu Argăseală  pentru Adevarul.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  23 Septembrie 2009, 16:41
Postat de pe 22 Septembrie 2009, 17:32

dupa cum se balbaie...e ONICAS...nu cred ca e Ivanovici!

Ba eu zic ca ratatul asta, care se crede gazetar sportiv si se umfla singur - de parca n-ar fi destul de gras -, laudandu-se zilnic ca face cel mai bun talkshow de sport din Romania, se balbaie mai rau decat Onicas. Dupa cum vorbeste balosu asta si ce cretinisme a comis prin redactiile pe unde a mai trecut nici nu-i nevoie sa-i asculti inregistrarea, poarta clar amprentele sale de ziarist facut pe puncte.

 •  23 Septembrie 2009, 13:55

ce dracu cauta grasu ala de ivanovici la tv nu stiu....eu lucrez la otv si a fost scoasa emisiunea ca nu avea nici 0,5 rating si tot felu de manevre care lwe aflase diaconescu ca face si ia fost frica si la scos...edste un escroc

 •  22 Septembrie 2009, 19:53

Argaseala nu stie cum sa scape sa nu il dea Jiji afara...si este de acord cu tot ceea ce spune Antrenorul BECALI...dar in acelasi timp la psihicul fotbalistilor nu se gandeste...un dinamovist!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează