FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV „O să vi se pară o aroganță” » Valeriu Argăseală face dezvăluiri din vestiarul FCSB: jucătorul cu care a avut cea mai bună relație

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 12:23 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 14:25

Valeriu Argăseală (68 de ani) lucrează din 2003 la FCSB, după ce-a fost căutat și propus de Mihai Stoica. Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, președintele echipei roș-albastre face topul celor mai buni oameni cu care a lucrat în club în toată această perioadă

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Fost arbitru internațional, apoi secretar general la Asociația Municipală de Fotbal, la București. Iar din 2002 este președintele celor de la FCSB. Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, Valeriu Argăseală a vorbit despre cei 20 de ani petrecuți în fruntea clubului roș-albastru.

„Sunt obligat să mă modific, să-mi schimb comportamentul”

Întrebat dacă au fost antrenori cu care i-a fost imposibil să lucreze, președintele FCSB-ului a răspuns pe larg și și-a argumentat răspunsul.

O să vi se pară o aroganță, dar nu plec de la premisa că nu pot lucra cu cineva. Nu pot să nu iubesc, nu pot să n-am comunicare chiar dacă e rău. N-am cum să pun barieră că n-am aceleași idei. Sunt obligat să mă modific eu, să-mi schimb eu comportamentul față de antrenor, dacă trebuie să lucrăm. Trebuie să construim. E foarte ușor să spui «nu vreau să lucrez» cu cutare și-am plecat, la revedere. Nu e forma să progresăm”, a explicat Argăseală.

„Rădoi, un tip capricios, cu personalitate”

Apoi și-a ales jucătorul cu care a avut cea mai bună relație în toți acești ani: „Mirel Rădoi! Cu toate că e un tip capricios, cu personalitate foarte mare. Dar în aceiași măsură nu-i poți cere unei persoane să aibă personalitate foarte puternică și să se comporte ca un bebeluș cu tine. Mirel a fost un jucător care a muncit foarte mult”.

Topul e completat Bănel Nicoliță „care n-avea talent, dar prin muncă au dovedit că se poate ajunge sus”, apoi Varela „un jucător cu un caracter frumos”. 

Argăseală nu l-a uitat pe portarul Carlos Fernandes. „Un tip deosebit. Era senin tot timpul, d-asta era și în poartă o figură carismatică”, l-a caracterizat oficialul FCSB.

La arbitri se spunea că să fii un bun arbitru trebuie să ai un IQ destul de ridicat, să poți să iei decizii foarte rapid, să poți să ai o pregătire fizică foarte bună, să poți să fii lider, iar dacă toate aceste calități le ai, atunci sigur nu te faci arbitru
Valeriu Argăseală, președinte FCSB

Valeriu Argăseală, dezvăluiri din vestiar: „Bergodi e un tip coleric! Are o formă de refulare”

Citește și:

Mihai Stoica laudă mutarea care l-a transformat pe fotbalistul momentului și dezvăluie: „L-am vrut la FCSB”
FCSB
Mihai Stoica laudă mutarea care l-a transformat pe fotbalistul momentului și dezvăluie: „L-am vrut la FCSB”
Pe urmele lui Beyonce și Rihanna » „Fashion icon” Serena Williams a atras toate privirile noaptea trecută la gala din New York, cu un decolteu generos
MONDEN
Pe urmele lui Beyonce și Rihanna » „Fashion icon” Serena Williams a atras toate privirile noaptea trecută la gala din New York, cu un decolteu generos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează