Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 10:52 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 11:30

Noaptea trecută, la New York a avut loc gala CFDA Fashion Awards, un eveniment monden organizat de Consiliul Creatorilor de Modă din SUA. Serena Williams (42 de ani), retrasă din tenis în urmă cu mai bine de un an, a atras toate privirile.

Multipla câștigătoare de Grand Slam și-a încheiat cariera de sportivă, dar continuă să bifeze numeroase apariții publice.

FOTO. „Fashion icon” Serena Williams a atras toate privirile

+19 FOTO

Noaptea trecută, Serena a participat la gala de modă CFDA Fashion Awards, unde a ales o ținută îndrăzneață. Marea campioană din tenis a apărut la Muzeul Național de Istorie a purtat o rochie neagră, lungă și lucioasă, cu un decolteu generos, marca Thom Browne.

În cadrul galei, Serena a fost desemnată „Fashion Icon”, o icoană a modei. Este prima sportivă care primește această distincție, revenită în trecut unor nume precum Beyonce, Lady Gaga, Zendaya, Rihanna, Pharrell Williams și Jennifer Lopez.

Pe Instagram, Serena a publicat o fotografie alături de mașina care a adus-o la eveniment, un Lincoln Navigator, ea având un parteneriat de imagine cu Lincoln, o companie americană de automobile de lux care aparține de Ford.

+19 FOTO

„Navigatorul meu personalizat, pentru a completa ținuta din această seară”, a scris Serena.

Răsfoiește mai multe galerii foto: 

Fostul internațional englez se iubește cu două femei în același timp » Fostul fotbalist englez nu mai are nicio reținere

Motivul pentru care Corina Caragea nu s-a căsătorit cu fostul vicepreședinte al LPF » „Căsătorie fără dragoste… este ceva foarte trist”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”