FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - SEPSI 1-2

Valeriu Iftime s-a pronunțat în privința lui Bogdan Andone. Ce a decis patronul Botoșaniului

Valeriu Iftime va fi președinte interimar al PNL Botoșani / Sursă foto: Facebook
Valeriu Iftime va fi președinte interimar al PNL Botoșani / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 21:49 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 23:09

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a clarificat situația antrenorului Bogdan Andone, ajuns la 4 meciuri fără victorie pe banca moldovenilor.

Cu Bogdan Andone pe bancă, FC Botoșani a bifat două victorii, două remize și trei eșecuri. Ultimul, joi, pe teren propriu, în fața lui Sepsi (1-2).

Valeriu Iftime: „Fiți liniștiți”

Însă patronul Valeriu Iftime n-are în plan să se despartă de fostul tehnician al FCSB. „Nu pleacă Bogdan Andone niciodată, fiţi liniştiţi! El, după fiecare meci, vede că trece timpul, nu facem puncte, şi e disperat.

Niciodată nu mi-a zis că pleacă. Dacă vede Liga 2 din ce în ce mai clar, ce putem face?! Eu o spun, nu el", a declarat omul de afaceri, pentru Orangesport.ro. 

Bogdan Andone: „Doar dacă mă dă patronul afară”

După precedentul eșec, 2-3 cu FCSB, pe Arena Națională, Bogdan Andone cedase nervos. Întrebat ce șanse are Botoșani în play-out, el a spus: „Zero! Liga 2! Tot cu mine pe bancă, dacă nu mă dă patronul afară!

Am spus-o! Am venit într-un moment dificil și nu voi pleca până la sfârșitul sezonului, indiferent de ce se va întâmpla. Eu aveam speranțe că lucrurile vor fi mult mai bune din punctul de vedere al atitudinii, al dorinței, ceea ce s-a văzut și în primele cinci meciuri, până astăzi.

La nivelul nostru, e mai greu să vorbim de o calitate extraordinară, noi trebuie să vorbim de atitudine, muncă, dorință, concentrare”. N-a fost cazul nici împotriva lui Sepsi.

Bogdan Andone după 1-2 cu Sepsi: „N-am avut ritm, atitudine”

Eșec pe care Andone l-a comentat astfel: „Au fost două reprize diametral opuse. În prima repriză, nu am avut ritm, nu am avut atitudine, nu am avut absolut nimic. Am pierdut toate duelurile, nu am fost agresivi. Unul dintre asistenţii mei a cronometrat pe ceasul lui în momentul faultului de la penalty.

Au fost exact 8 minute, 8 minute şi ceva doar la faza penalty-ului, plus că au fost schimbările din repriză a două, făcute de ambele echipe, plus un cartonaş galben în prelungiri. Trebuia măcar 15 minute de prelungiri, să nu spun mai multe”.

VIDEO. „Eu cu cine votez?"» Manifestul lui Valeriu Iftime: "Să punem umărul la asanarea vieții politice din Botoșani"

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

„Hoțului de hoți i-e frică!” » Insinuare frontală la adresa lui Gigi Becali: „Și cu asta am spus tot!”

Așa se ia o decizia VAR în Superligă » Scene reprobabile surprinse de reporterii GSP

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bacy
bacy  •  29 Februarie 2024, 22:43

Vai de capul lui Iftime ! După ce-a adus echipa unde a adus-o acum mai intră și-n politică. Noroc că orașul nu poate retrograda ! În rest numai de bine ! P.S. Câinele moare de drumul lung și iftime de grija altei echipe !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează