FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB ratează prima țintă: „Banii sunt buni, dar nu-l dăm!”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 18:10 / Actualizat luni, 24 mai 2021 18:37

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a refuzat oferta celor de la FCSB pentru Ulrich Meleke (21 de ani). 

Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, îl dorește pe fundașul central de la FC Botoșani, care poate evolua și pe poziția de închizător. Becali a făcut deja o ofertă pentru tânărul fotbalist ivorian cu selecții la naționalele U17 și U20 ale Coastei de Fildeș, dar a fost refuzat de Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime: „Vreau să îl mai țin pe Meleke”

„M-a căutat Gigi Becali și mi l-a cerut pe Meleke. Mi-a dat și un preț bun pe el, dar i-am explicat că nu îl dau acum. Este un fotbalist foarte bun, dar vreau să îl mai țin la mine o perioadă”, a spus Valeriu Iftime, potrivit ProSport.

Pe lista lui Gigi Becali se mai află doi jucători liberi de contract, mijlocașul Alexandru Crețu, 29 de ani, ultima dată la Maribor, și Florin Ștefan (25 de ani), fundaș stânga care și-a încheiat contractul cu Sepsi.

„Nu mă surprinde interesul pentru Meleke”

GSP a vorbit cu impresarul lui Meleke, italianul Alessandro Pezzoli, care spunea în urmă cu 3 zile că nu a fost contactat de cei de la FCSB pentru a discuta despre fotbalist:

„Am auzit și eu că FCSB este interesată de Ulrich. Este posibil ca patronii celor două echipe să fi discutat despre un transfer. Dacă ei vor ajunge la o înțelegere, ne putem pune la masa negocierilor.

Nu mă surprinde interesul pentru Meleke pentru că e un fotbalist cu potențial imens și are doar 21 de ani.

Îi mulțumesc antrenorului Marius Croitoru, cel care l-a dorit pe Ulrich la Botoșani și care i-a oferit încredere. Botoșani e poate singurul club din Europa care propune un joc cu doi fundași centrali născuți în 1999. E un antrenor care merită felicitat pentru ceea ce face.

Botoșaniul a crezut în Meleke, cei de acolo l-au dorit foarte mult și au avut răbdare până a primit permisul de muncă, un proces destul de lung.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla și dacă se va ajunge la un acord pentru ca el să se transfere la FCSB”.

FCSB ratează prima țintă: „Banii sunt buni, dar nu-l dăm!”
Ulrich Meleke, FC Botoșani // foto: Imago

Ulrich Meleke este un internațional ivorian rapid, cu o tehnică bună pentru un fundaș central. A fost transferat de FC Botoșani de la Kokkolan, din Finlanda. Are 11 apariții în acest sezon de Liga 1, 3 în sezonul regulat și 8 în play-off. Meleke este sub contract cu FC Botoșani până în vara anului 2024.

VIDEO. Când primește UTA banii pentru Man de la FCSB?

Mai multe știri despre FCSB:

FCSB, datoare după transferul lui Man » Cum a păcălit-o Becali pe UTA: „Ne-a transmis să o lăsăm așa, că e bine și așa”

Plusurile și minusurile lui Dinu Todoran: „Vorbește prea mult pe margine, zici că transmite meciul la radio, dar nu face potlogării, nu e miștocar”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
bodystyle74
bodystyle74  •  24 Mai 2021, 23:58

Daca si-a facut intreg junioratul in europa poti fi sigur de varsta, daca nu, atunci are cel putin 30 ani. Oricum genul asta de teapa nu a prins inca la gigi dar cu ieftinmie vanzator nu se stie.

lapusneanul
lapusneanul  •  24 Mai 2021, 22:23

fiecare isi poate face liste..stefan e pe lista lui becali, dar i-a dat cu flit...:)

rocky5
rocky5  •  24 Mai 2021, 21:24

fcsb e o glumă de prost gust!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează