FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Revenirea la Botoșani, în impas » Hervin Ongenda e de negăsit: „De două zile nu mai dăm de el. Nu știm pe unde mai este”

Hervin Ongenda, în tricoul lui FC Botoșani
Hervin Ongenda, în tricoul lui FC Botoșani

Articol de - Publicat sambata, 09 septembrie 2023 07:06 / Actualizat sambata, 09 septembrie 2023 09:30

Finanțatorul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, spune că nu a mai primit niciun semn în ultimele două zile din partea mijlocașului francez Hervin Ongenda (28 de ani), iar revenirea acestuia în nordul Moldovei se află sub semnul întrebării. 

Miercuri, Valeriu Iftime anunța că a bătut palma cu Hervin Ongenda, iar mijlocașul din Hexagon urma să semneze contractul cu FC Botoșani și să-și înceapă al treilea descălecat la Botoșani. 

Edi, așa vrei să ne duci la Euro? România, cu 50.000 de fani în spate, a marcat un gol norocos, apoi a fost băgată în corzi de Israel
ROMÂNIA - ISRAEL 1-1
Edi, așa vrei să ne duci la Euro? România, cu 50.000 de fani în spate, a marcat un gol norocos, apoi a fost băgată în corzi de Israel

Doar că situația s-a schimbat radical în decurs de numai câteva zile. Valeriu Iftime a dezvăluit că francezul nu îi mai răspunde de două zile la telefon. 

Iftime crede că Ongenda are o ofertă din altă parte și, în cazul în care acel transfer nu se va materializa, va reveni la FC Botoșani. 

Valeriu Iftime crede că Hervin Ongenda nu mai vine la FC Botoșani: „De două zile nu mai dăm de el”

„Credeați că am rezolvat-o cu Ongenda? Ei bine, vă spun în premieră că nu știm pe unde mai este Ongenda. Doar Dumnezeu știe la ora asta pe unde oare este. 

Am discutat cu Ongenda, am negociat cu el, am bătut palma la salariu, dar stai, că ne-a dispărut Ongenda și de două zile nu mai dăm de el!

Stabilisem totul, își dăduse OK-ul să vină la Botoșani, îl pusesem în contact cu președintele clubului meu să i se ocupe de bilete, dar Ongenda nu îi mai răspunde la telefon. 

L-am sunat și eu vineri de două ori, dar nici mie nu mi-a mai răspuns. E tare, nu? Eu cred că el are o altă ofertă, dar măcar să ne spună în față. 

Așa, pare că ne-a pus pe lista de așteptare. Eu îl vreau cu orice preț la Botoșani, dar nu mai dăm de el”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Prosport. 

Hervin Ongenda a mai jucat la FC Botoșani în două perioade: iulie 2018 - ianuarie 2020 și septembrie 2020 - ianuarie 2022. A adunat în tricoul moldovenilor 108 meciuri, a marcat 13 goluri și a dat 13 pase de gol. 

Crescut de PSG, Hervin Ongenda a mai trecut prin carieră pe la Bastia, Zwolle, Real Murcia, Chievo Verona, Apollon Limassol și Rapid. 

VIDEO. Răspunsul lui Valeriu Iftime pentru Marian Iancu: „Scormonim ce e mai rău. Știm istoricul său”

Citește și:. 

Unde a ajuns „decarul” lui Hagi din sezonul de titlu: „Abia aștept să îmi cunosc colegii”

Joao Janeiro iese la atac! Primele acuzații după plecarea de la FCU Craiova: „M-au înșelat! Mi-au luat toată puterea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
alexalex
alexalex  •  09 Septembrie 2023, 10:57

Are ăsta niște cifre de zici că este fundaș central, și tot păcălește fraierii de la noi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează