FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB

EXCLUSIV VIDEO Valeriu Iftime și-a distrus propriul fotbalist, după eșecul cu FCSB: „Face multă figurație! Nu mai e al meu”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a recunoscut superioritatea fotbaliștilor de la FCSB, în eșecul 0-2 de astăzi. +34   FOTO
Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a recunoscut superioritatea fotbaliștilor de la FCSB, în eșecul 0-2 de astăzi.

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2021 21:10 / Actualizat duminica, 28 februarie 2021 23:01

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a recunoscut superioritatea fotbaliștilor de la FCSB, în eșecul 0-2 de astăzi, și l-a atacat direct pe atacantul Hamidou Keyta (26 de ani). 

„Da, supărat, dar am sentimentul că nu puteam mai mult. Pe fotbal ne-au bătut, nu am fost în cea mai bună formă. Fără Ongenda la mijloc a fost greu. E greu să câștigi cu FCSB. Moruțan a făcut două goluri, bravo lor! E greu să joci fotbal cu ei, sunt fotbaliști. Am dat două goluri frumoase, noi am avut o singură ocazie de poartă. Nu am ce să fac”, a declarat Valeriu Iftime, într-o intervenție telefonică la GSP Live. 

Valeriu Iftime, supărat pe Hamidou Keyta

„De Keyta sunt dezamăgit de vreo 3 etape. Face multă figurație de vreo 3 etape. Nu mai e jucătorul meu din vară și se protejează, nu știu ce face. Nu mai e fotbalistul bun, golgeterul meu. Sper să înțeleagă. Nu știu ce echipă o să îl ia așa. Din păcate, atât am putut. Îmi pare foarte, foarte rău. Asta e viața, nu e un sfârșit de lume”, a spus Iftime.

VIDEO. Valeriu Iftime, intervenție la GSP Live, imediat după Botoșani - FCSB

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Botoșani - FCSB 

+30 FOTO

Citește și alte știri despre FC Botoșani - FCSB: 

Duckadam a tresărit când a văzut echipa de start a celor de la FCSB: „E pedepsit, nu mai prinde echipa”

Olimpiu Moruțan, observat de un adversar din Liga 1: „Nu făcea în trecut ce face acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
piet
piet  •  01 Martie 2021, 13:36

-tzitzi becali e bogat! are tapsane,practicanti de fotbal,oi ,capre si ziare ! cea mai mare capra e din piftie si e si cusatoreasa .coase insa mai mult pe dos .nu e bai dar mai are si alte capre unele pe la targoviste ,medias,iasi,ovidiu,clinceni ,voluntari ,liga numaratorilor de valuri,federatia manuitorilor de valize si chiar si unii cavaleri de onoare cu totii adunati sub semnul crucii adica al adunarii,.euro la euro,dolarii la dolari,leii tramvai la lei tramvai etc.acesta este un pamflet si trebuie teratat ca atare fara banari si stersatui ,stigmata redactie

remarque
remarque  •  01 Martie 2021, 11:54

Mizeria din Botosani nu are ce cauta in playoff si nici macar in prima liga. Cauta si ei sa supravietuiasca, facand orice compromis e nevoie si traind din resturile de la masa ciobanului. Keyta a facut figuratie? Dar voi, ceilalti ce ati facut? Bascalie de telespectatori, televiziuni si cei care isi fac publicitate platind bani? Faceti prostitutie fotbalsitica, ar trebui sa va fie rusine, daca stiti cumva ce inseamna acest sentiment. Potlogarilor!

mariluc
mariluc  •  01 Martie 2021, 09:30

Iftime un penal de om ar trebui arestat iar Botosani retrogradata de FRF ,cu asemenea oameni fotbalul romanesc a ajuns jos de tot ,se scalda in mocirla.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează