LIGA 1  ·  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Valeriu Iftime jubilează după anunțul privind reluarea antrenamentelor: „Îmi vine să-l pup pe Iohannis”

Valeriu Iftime salută anunțul făcut azi de Klaus Iohannis
Valeriu Iftime salută anunțul făcut azi de Klaus Iohannis

Articol de - Publicat luni, 04 mai 2020 14:44

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a reacționat, în exclusivitate pentru GSP.ro, după anunțul președintelui Klaus Iohannis, care a dat liber la pregătire pentru fotbaliștii din Liga 1 începând cu data de 15 mai.

Finanțatorul moldovenilor a ținut să-l felicite pe Klaus Iohannis și a dat detalii despre situația jucătorilor din echipa sa. 

„Primul lucru ar fi să-l pup. A doua chestiune e că eu am spus încă de acum o lună de zile că 15 mai poate fi un moment bun pentru începerea cantonamentelor, în condiții de maximă atenție și maximă protecție.

Fotbalul trebuie să înceapă, pentru că fotbalul e un fenomen care dă tonul la normalitate. E clar că la finalul lunii mai putem începe competiția. Vom juca fără spectatori, dar cred că suporterii ar putea fi ținuți la distanță, s-ar putea juca măcar cu 1.000 de spectatori în tribune. Totuși, e bine că o să se joace competiția și că vom putea să luăm banii de la drepturile TV.

Mi-am găsit toți jucătorii. Deocamdată, singura problemă e la doi argentinieni, care nu pot veni în România. Încă nu am găsit un aeroport în care să nu fie nevoiți să stea în carantină. În rest, toți ceilalți fotbaliști vor fi aici și vor începe antrenamentele”, a declarat Iftime, pentru GSP.ro. 

Există două scenarii privind reluarea Ligii 1. Primul dintre ele ar fi ca echipele să revină pe teren pe 5 iunie. Există și posibilitatea ca acel moment să fie decalat până pe 12 iunie.

Măsurile anunțate azi de Klaus Iohannis:

  • REVINE LIGA 1! Sportivii profesioniști pot începe cantonamentele începând cu data de 15 mai. Președintele a spus că Liga 1 și celelalte competiții vor fi reluate doar după o perioadă „suficient de lungă” de pregătire. 
  • Atenție, în schimb, bazele sportive nu se vor deschide pentru sportivii amatori!
  • Starea de urgență de pe teritoriul țării noastre NU va fi prelungită. Vom intra, în schimb, într-o „stare de alertă”.
  • Se vor redeschide saloanele de înfrumusețare, muzeele sau cabinetele stomatologice, respectând normele obligatorii de distanțare socială;
  • Măsurile de relaxare nu vor fi aplicate în localitățile-focar, aflate în continuare în carantină.

Citește și alte știri de actualitate:Detalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (4)
Gluguță Măciucă  •  04 Mai 2020, 17:20

*** ? *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Alice Popa  •  04 Mai 2020, 16:11

Asa e, nea Iftime. Dar cum vor pastra jucatorii distantarea fizica pe teren?!

alegsandru  •  04 Mai 2020, 15:02
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Asta nu e o boala. Asta e un pocinog, un potop, o molima, un necaz. Noua ne arde de fotbal dar mai avem de trait 2-3 luni, cu totii.

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1