FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CRAIOVA 1-1

Valeriu Iftime a reacționat după discursul dur al lui Mihai Rotaru: „Demonstrația Craiovei a fost pe teren. Dacă erau buni, trebuiau să ne bată, punct!”

Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 15:07 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 16:08

Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani, i-a luat apărarea lui Marius Croitoru (40) după ce Mihai Rotaru a declarat că antrenorul moldovenilor „vorbește foarte mult pe lângă subiect”.

Mihai Rotaru a avut o intervenție în direct la ProX și l-a atacat în mod indirect pe Marius Croitoru, după remiza din Moldova dintre CS Universitatea Craiova și FC Botoșani: „Respectăm Botoșaniul, jucătorii, antrenorii, așa cum respectăm Clinceni, Rapid, Steaua, FCSB, Dinamo. Repet, e vorba de educație, nu e vorba de rivalitate, dânsul (n.r. Marius Croitoru) vorbește foarte mult pe lângă subiect. Nu vreau să intru în polemică cu domnul Croitoru sau cu domnul Iftime”.

Valeriu Iftime: „Nu este cel mai bun mod de a ne regla între noi”

„Marius nu vorbește pe lângă subiect. Ne supărăm foarte ușor, cum am pățit-o și eu. Dacă spun ceva de echipa adversă, imediat mi se spune: «Vezi-ți de echipa lui matale. Că eu nu fac așa». E bine să ne exprimăm punctul de vedere. Tot ce pot să spun e că nu prea acceptăm opinii diferite de ale noastre, de la oricine. Marius Croitoru este, până la urmă, un antrenor care poate să aibă un punct de vedere. 

Demonstrația Craiovei a fost pe teren, nu la declarații. Dacă erau buni, trebuiau să ne bată, punct. Ieri, nu a fost o echipă mai bună decât noi. Adică o echipă care putea să ia bătaie și nu era nicio surpriză după meciul de ieri. Craiova este echipă bună. Faptul că domnul Mihai vrea să-l taxeze pe Marius nu este cel mai bun mod de a ne regla între noi", a declarat Valeriu Iftime pentru prosport.ro.

VIDEO. Valeriu Iftime: „Dacă aș găsi cui să îi dau clubul să știu că-l ține pentru câțiva ani măcar, m-aș retrage mâine”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Veste bună pentru Dinamo » Un titular s-a refăcut și ar putea juca cu Gaz Metan

Detalii din culise: de ce nu-l poate revoca Angelescu pe Nicolescu din funcția de vicepreședinte la Rapid + ce se întâmplă cu Daniel Niculae

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  22 Aprilie 2021, 19:09

Croitoru e chiar lipsdit de bun simt si a dovedit-o de multe ori prin foarte multe gesturi deplasate si declaratii lipsite de fair-play. In rest e un antrenor fara diploma care toyt incearca sa-si impuna loaza in echipa. In timp ce Craiova joaca 9 meciuri de intensitate maxima in care, de regula, adversarii joaca chiar violent, Botosani are de jucat doar impotriva Craiovei, se da la o parte din fata fecesebeului si chefereului.

fabius_2014
fabius_2014  •  22 Aprilie 2021, 18:50

Domnul Ieftinmie nu intelege ca pe craioveni nu-i deranjeaza ca FC Botosani joaca fotbal ci faptul ca in meciurile cu Universitatea Craiova, moldovenii joaca violent, la rupere, iar in meciurile cu FCSB au mare grija sa nu-si oboseasca adversarii sau sa nu le ia vreun punct... din greseala.

addriann
addriann  •  22 Aprilie 2021, 18:24
Postat de kuba pe 22 Aprilie 2021, 17:27

Pai transferurile de la Sepși au confirmat majoritatea la CFR. Transferurile de la Botoșani la Craiova sunt praf și pulbere: Campanu este zero barat iar Ofossu nu este nici el departe. La FCSB aproape la fel: multe tepe pe axa Botoșani, Miron, Oaida, Golofca, Roman și acuma Harut. Iftimie e bun afacerist.

Valeriu Iftime a reusit multe ,, lovituri"- de exemplu pentru Ofosu a fost prima data cand s-a platit o suma de transfer pentru el ( desi a jucat la multe formatii, inainte de Botosani )... Asa se explica si supravietuirea Botosanului in LiGA 1, veniturile fiind doar din drepturi TV si vanzarea multor jucatori luati gratis...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează