FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

„Bombă” în Superliga » Valeriu Iftime va prelua conducerea PNL Botoșani

Valeriu Iftime, patron FC Botoșani
Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 23:15 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 23:15

Valeriu Iftime, principalul finanțator de la FC Botoșani, ar urma să preia conducerea PNL Botoșani.

Conducerea PNL a decis să îl pună pe Iftime la cârma PNL Botoșani, în locul lui Costel Șoptică, potrivit Botoșani Online. Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, este cel care l-a propus pe Iftime la conducerea PNL Botoșani și cel care i-a cerut lui Șoptică să renunțe a funcție.

Dorinel Munteanu, derapaj rasist la adresa suporterilor rapidiști: „Câțiva au fost mai «bronzați»”
RAPID - OȚELUL 2-1
Dorinel Munteanu, derapaj rasist la adresa suporterilor rapidiști: „Câțiva au fost mai «bronzați»”

Valeriu Iftime ar urma să devină președintele PNL Botoșani

Actualul președinte al PNL Botoșani ar refuza să facă un pas în spate și ar fi convocat mai mulți primari liberali din județ pentru a semna că îl susțin, astfel că Iftime va întâmpina dificultăți în preluarea puterii locale, potrivit sursei menționate.

Șoptică susține că îi va ceda funcția de președinte PNL Botoșani lui Iftime dacă acesta va candida la Consiliul Județean.

„Nu este niciun secret că noi l-am invitat pe domnul Valeriu Iftime încă de acum patru ani, în PNL, cu scopul de a candida la alegerile parlamentare. Poarta a rămas deschisă. Dacă domnul Iftime va veni la PNL și va candida la Consiliul Județean, e normal să zic: poftim la funcția de președinte al partidului. 

Eu mi-am asumat candidatura la CJ, la întâlnirea de la Iași. În BPN-ul joi s-a dat decizia că toți președinții din țară sunt obligați să candideze la CJ sau la primăria municipiu reședință de județ. Cam ăsta este contextul actual. Dacă dumnealui va veni în partid, îl primim cu drag. Dacă va candida la CJ, va avea și funcția de președinte. 

Să nu uităm că domnul Iftime reprezintă niște firme importante și e posibil să aibă discuții cu diverși lideri PNL, PSD. Probabil că în cursul săptămânii viitoare vom avea niște discuții pe tema asta. Și la Botoșani, și la București. Eu sunt președintele PNL Botoșani și altceva nu am ce comenta”, a declarat Șoptică, potrivit sursei menționate.

Valeriu Iftime, după Botoșani - Poli Iași: „Din vară am alte planuri”

„Nu mai țin cont de cați bani plătim. În vară nu știu cum o să socotesc. Jucătorii au semnat pe doi ani si jumătate, nu e totul gata din vara, chiar daca eu am alte planuri”, a declarat Iftime după Botoșani - Poli Iași 2-1, citat de topbt.ro.

Înțelegeți-mă, sunt în deficit cu aproape 14 milioane de euro. E simplu, e matematică, sunt calcule. La Liga 1 cel puțin, am avut măcar un buget de 4 milioane în fiecare an. Niciun club nu trăiește din banii care vin din drepturile TV. Luați toate cluburile din România și găsiți-mi unul care să fie pe plus. Dacă stau să mă gândesc, cred că am pierdut mai mulți bani decât domnul Becali

- Valeriu Iftime, la GSP Live

VIDEO. Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani: „Am pierdut 14 milioane de euro în fotbal”

Citește și:

Nemaivăzut în Giulești în acest sezon! Ce au remarcat reporterii GSP în loja lui Dan Șucu
Rapid - Oțelul
Nemaivăzut în Giulești în acest sezon! Ce au remarcat reporterii GSP în loja lui Dan Șucu
Titularul Rapidului nu e sigur de viitorul în Giulești: „Vorbeam cu domnul patron...”
Rapid - Oțelul 2-1
Titularul Rapidului nu e sigur de viitorul în Giulești: „Vorbeam cu domnul patron...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Randoomlegend
Randoomlegend  •  04 Februarie 2024, 17:49
Postat de Aciduzzu pe 04 Februarie 2024, 00:01

Iată de ce PNL practic nu mai există ... E doar o anexă a Ciumei Roșii . Ce exemplu mai grăitor decât ungerea acestui umil slujbaș al unui cioban în fruntea PNL Botoșani mai doreați ...

esti tu *** de tot,nu inteleg ce legatura are ciobanul cu asta. dar tue *** deci voluntari a pierdut toate meciurile de la infiintare si pana acum cu kfr de nici de jucau cu barcelona atatea meciuri tot nu le pierdeau pe toate si tu vorbesti de aviaone. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Aciduzzu
Aciduzzu  •  04 Februarie 2024, 16:16
Postat de johny2003 pe 04 Februarie 2024, 08:34

Bai Acid, eu ti-am mai spus ca bati cimpii mai ceva ca gesepistii!

Băi prosrule , scrie măcar Ionică în limba engleză corect , apoi ești de băgat în seamă . E clar că ești un țăran care te rogi la o icoană cu Iliescu ... *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragosnyk
dragosnyk  •  04 Februarie 2024, 13:35

Zice "Am pierdut 14 mil de euro la fotbal" deci trebuie recuperati...prin PNL...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează