FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Valeriu Iftime se simte păcălit: „Am sentimentul că trag de timp. Sunt supărat pe ei, cer sancțiuni”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 11:10

FC BOTOȘANI. Valeriu Iftime a făcut o vizită la club pentru a vedea cum decurg lucrurile în sânul echipei. Omul de afaceri are însă o supărare legată de fotbaliștii străini care nu au putut ajunge încă la antrenamente și va cere chiar să fie sancționați.

FC Botoșani a efectuat azi al doilea test pentru Coronavirus, iar patronul Valeriu Iftime se arată optimist. E convins că formațiile pot îndeplini "caietul de sarcini" pentru ca nimeni să nu fie pus în pericol. "Chiar vin de la club. S-a făcut al doilea test pentru Covid-19. Să știți că nu-i imposibil de menținut regulile. E drept, sunt stricte, dar pot fi respectate. Sper ca totul să iasă negativ și să izolăm grupul. Lucrurile sunt ok", a spus patronul moldovenilor pentru GSP.ro.

Valeriu Iftime: „Invocă tot felul de motive"

Finanțatorul moldovenilor are însă un motiv de supărare. Încă așteaptă jucătorii plecați în afara țării și simte că unii fac tot posibilul pentru a întârzia să revină la antrenamente. A vorbit deja cu președintele clubului și în curând va cere sancțiuni: „Mai am niște fotbaliști care nu au putut ajunge. Și deja am sentimentul că trag de timp. Mai degrabă stau acasă cu nevasta, decât să vină la fotbal. Sunt puțin supărat pe cei care n-au venit. Invocă tot felul de motive. Trebuie să vină, altfel am vorbit cu președintele să fie sancționați", a mai spus Iftime. 

6 jucătoriîn afara celor argentinieni lipsesc de la reunirea echipei: Fili, Keyta, Ofosu, Carlone, Ebenhofer și Holzmann

"Cum echipa a doua nu funcționează, am chemat tot stafful de acolo pentru a pregăti mai bine prima echipă. Marius Croitoru are acum un staff mai mare, poate face cu mai mulți jucători, pe terenuri diferite" 

Valeriu Iftime

"Mă bucur că am un antrenor care nu plânge, el niciodată nu se plânge. Are soluții la tot. Sunt mai panicat eu decât el"

Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  19 Mai 2020, 17:54

Se ştie , Ieftin_mie e umila slugă a Ciobandantului ... Mai face gargară , ca și cum n-ar ști toată lumea că e un fel de Mackadam ... Penibil moldoveanul ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albub
albub  •  19 Mai 2020, 13:36

Lasa ba Piftie ca poti sa-i dai lu' Becali 6 puncte in play-off si fara jucatorii astia. A si inca o chestie,nu mai vorbi tu de Dinamo ca esti nimeni in drum.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează