FOTBAL  »  Superliga  »  COMITETUL EXECUTIV

Vali Argăseală s-a abținut să voteze pentru 16 echipe în Liga 1 » Becali a dezvăluit poziția FCSB: „Suntem la pământ! A venit și virusul ăsta”

Articol de - Publicat joi, 06 august 2020 15:02 / Actualizat joi, 06 august 2020 15:25

Azi, în consultarea Comitetului Executiv al FRF, s-a stabilit ca noul sezon să aibă 16 echipe și ca ultimul loc, Chindia, să joace un meci de baraj, cu CS Mioveni pe 9/12 august.

După întrunire, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit despre această schimbare și a spus că FC Botoșani nu a votat acest sistem, după ce Valeriu Iftime s-a opus ideii, iar azi, Valeriu Argăseală, președintele FCSB și unul dintre reprezentații cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv, s-a abținut.

Referitor la poziţia cluburilor din Liga 1, a fost un singur club care a fost împotrivă, FC Botoşani. În videoconferința de astăzi, cu o singură excepție, toţi participanții la întâlnire au împărtășit acelaşi punct de vedere. Domnul Argăseală s-a abținut! Nu cunosc motivele, nu şi-a argumentat poziţia” , a declarat Răzvan Burleanu.

Gigi Becali: „Cum să ducem 16 echipe?”

Gigi Becali, patronul FCSB, explicase ieri de ce nu susține ideea de 16 echipe în Liga 1.

„Am fost întrebat de sistemul cu 16 echipe. Am zis «Băi, eu nu îmi schimb părerea pentru Dinamo». Nu sunt împotrivă. Dar spun părerea mea și spun o chestie logică. Dacă noi nu putem să ducem 14 echipe, cum să ducem 16? Dacă noi nu avem bani de 14, cum să facem pentru 16? Spune tu cum!

 Păi, noi suntem la pământ! A venit și virusul ăsta și mai rău e din punct de vedere economic! Cum să ducem 16? Pe mine nu mă interesează ce fac ei, eu spun ce părere am! Nu ai cum să îmi cumperi părere pentru că este în inimă și în conștiință”, a declarat ieri Gigi Becali, la Pro X.

VIDEO Un nou sistem competițional pentru Liga 1 din 2020-2021319621

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Cluburile vor mai mulți bani după schimbarea sistemului din Liga 1! Ce sumă cer de la deținătorul drepturilor TV

OPINIE Remus Răureanu: Felicitări, Răzvan Burleanu! » „Liga a organizat votări în urma cărora dispărea din prima ligă Dinamo, clubul cel mai titrat și cu audiențe dintre cele mai mari”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
alecsone
alecsone  •  07 August 2020, 07:41

Poziția lui Gigi e una consecventă și de înțeles. Pentru mintea lui și a suporterilor lui 16 echipe înseamnă să ajute Dinamo, care-i tot împiedică an de an, să rămână în prima ligă! Explicația cu ”16 suntem prea multe” stă în picioare, chiar dacă nu ăsta este motivul pentru care s-a abținut Argăseală. Găselnița asta cu sistem cu 16 echipe este un mod de a pune batista pe țambal și de a le da și satisfacție celor care continuă să susțină în mod absurd că nu Gigi Mulțescu a salvat Dinamo, ci Burleanu. Dacă Mulțescu nu câștiga meciul cu Voluntari, în ciuda carențelor de pregătire fizică ale jucătorilor și având perspectiva altor 6 meciuri din care două cu Chindia, nu s-ar fi repezit nimeni să vină cu această poceală! La cei 68 de ani ai lui, Gigi Mulțescu își merită cu prisosință nickname-ul! Bravo lui!

hala...
hala...  •  07 August 2020, 03:34

FINUL-VOLUNTARI..NEPOTUL-CLINCENI...NASUL-VIITORUL..MOPUL-SIBIU.. ETC ..ETC..SA NUMITI LIGA MAMALIGA-BECALI..

doardinamo1948
doardinamo1948  •  07 August 2020, 00:39

Amărâtul de el, nu prea mai are de unde să fure!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează