FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Vali Badea: "Steaua e o echipă mare, Piţurcă un antrenor foarte bun, dar şi noi îl avem pe Isăilă" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2010 00:00

Fost jucător al grupării din Ghencea, atacantul lui FC Braşov, Vali Badea, spune că nu are nici o revanşă de luat în faţa Stelei şi se arată încrezător într-un rezultat bun în jocul din weekend.

"E un meci special pentru mine, am jucat la Steaua şi am avut o perioadă frumoasă acolo. Acum sînt la Braşov, sînt profesionist şi vreau ca noi să învingem. Steaua e o echipă mare, iar Victor Piţurcă un antrenor foarte bun.

Ştim ce valoare au adversarii noştri, dar şi noi îl avem pe Isăilă, care chiar dacă este un antrenor tînăr, ne place foarte mult. Nu am nici o revanşă personală de luat, important este ca noi să cîştigăm", a spus Vali Badea pentru site-ul oficial al clubului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
claudiano
claudiano  •  04 August 2010, 11:28

hotii astia de la steaua au castigat numai cu ajutorul arbitrilor pana acum rusine mare huoooooo dar cu brasovul nu o sa le mai mearga ii batem cu tot cu arbitri...hay brasovul !!!

claudiano
claudiano  •  04 August 2010, 11:25

hay brasovul hay pe ei sa le dam si lor trei fc.brasov-steaua 3-0,soso_ms si toti stelistii care ati comentat aici la gherla cu voi ca oricum retrogradati anul asta cu tot cu piturca :)) forza steaguuuuu !!!

soso_ms
soso_ms  •  03 August 2010, 20:02

mai aurolacule ati castigat la tg-mures k in vorba aia..prost sa fii noroc sa ai..sau crezi ca daca aveti acuma 6 puncte va bateti la titlu?:)) o sa vezi mai vbadea k o sa picatzi ...seria B e a voastra,va batem la brasov in retur de va scoatem fotbalul din cap...pacat ca nu o sa-l apuce meciul brasov-tg.mures si pe isaila :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează