FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vrea să vină la Dinamo, nu la Craiova! » Anunț în direct la TV: „E un club ok, insolvența nu mă sperie”

Vali Lazăr a mai evoluat pentru Dinamo
Vali Lazăr a mai evoluat pentru Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 11:32 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 12:07

Vali Lazăr (31 de ani) admite că s-ar întoarce la Dinamo, în cazul în care ar fi ofertat de clubul alb-roșu.

  • Vali Lazăr este liber de contract după despărțirea de Al-Shahania SC din Qatar. A mai fost legitimat la Dinamo în două perioade, 2013-2017 și ianuarie - octombrie 2020.
  • Ce înseamnă insolvența pentru Dinamo? Clubul nu poate participa în cupele europene cât este în insolvență, plus încă 12 luni după ieșirea din insolvență. Poate legitima noi fotbaliști în această perioadă doar dacă primește o dispensă de la FIFA.
  • În plan sportiv, Dinamo riscă 9 puncte penalizare din clasamentul sezonului regulat dacă are datorii către cluburi, angajați, fotbaliști și Fisc, iar Planul de reorganizare nu este confirmat de Judecătorul sindic până la 30 noiembrie.

Dacă în cazul lui Dragoș Grigore nu a avut succes, fundașul preferând să semneze cu Rapid, Dinamo ar putea reuși să îl repatrieze pe Vali Lazăr, extremă stânga de meserie. 

Acesta nu se teme de situația tulbure a clubului din Ștefan cel Mare, care a intrat oficial în insolvență. Lazăr este deja „pățit”, a fost la Dinamo și în precedenta perioadă în care clubul a trecut printr-o insolvență, mai 2014 - septembrie 2015.

Vali Lazăr se propune la Dinamo: „Nu mă sperie insolvența”

„M-aș întoarce, am fost în insolvență în era domnului Negoiță și am fost plătit la timp. Nu mă sperie asta, dacă jucătorii sunt plătiți la timp e mult mai OK. Ce presiune e în insolvență? Nu poți să te duci în Europa, nu e nicio presiune, atât timp cât găsești jucători capabili pentru Liga 1 și îi plătești la timp e OK.

Dacă se respectă insolvența așa cum a făcut-o Ionuț Negoiță, cred că Dinamo e un club OK pentru fotbaliști”, a declarat Lazăr la „DigiSport Matinal”.

Întrebat de moderatorul emisiunii, Viorel Grigoroiu, dacă ar semna cu nou-promovata FCU Craiova, cu Mutu antrenor, Lazăr a spus: „Nu mai vreau să plec de acasă! Doar la Ploiești sau București aș vrea”.

Dinamo nu poate transfera deocamdată

Totuși, Dinamo nu îl poate aduce momentan pe Vali Lazăr, în ciuda faptului că fotbalistului îi surâde ideea de a evolua din nou în alb-roșu.

Dinamo a primit de la FIFA interdicție de a face transferuri, dar clubul a făcut contestație. Dinamovișii sperau să primească o dispensă din partea TAS, din moment ce au plătit taxa, și, până la formarea completului de judecată și analizarea cazului, să aibă înștiințarea prin care să se poată debloca transferurile.

Clubului i s-ar putea îndeplini dorința la finalul săptămânii viitoare și ar putea aduce jucători până la începerea procesului la TAS.

Vali Lazăr ar putea semna cu FC Voluntari

Lazăr este mai aproape de FC Voluntari în prezent, echipă cu care a purtat deja negocieri. 

„M-am întâlnit cu Bogdan (n.r. - Bălănescu, directorul general), mingea e în terenul lor. Le-am spus pretențiile, Bogdan știe ce-mi doresc eu. Am oferte din liga a doua din Arabia Saudită și Emirate, dar sunt mici. A rămas că există posibilitatea asta, dacă va fi nevoie de mine și dacă și eu voi fi OK peste 7-8 zile, dacă oferta este convenabilă și pentru mine și pentru ei”.

6 milioane de euroeste cuantumul datoriilor clubului Dinamo la finalul lui 2020, conform datelor furnizate de Ministerul Finanțelor, dar restanțele ar depăși de fapt 7 milioane de euro

VIDEO. Dezvăluiri din haosul de la Dinamo: „S-au debarasat prea ușor de mine, mi-au schimbat obiectivul în 10 zile”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Continuă conflictul DDB-Șerdean: „Este un semn al disperării”

Dănuț Lupu, reacție acidă după o nouă insolvență: „De ce îți bați joc de jucători? Iubești Dinamo, dar nenorocești 30 de oameni!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
creeperno115
creeperno115  •  03 Iulie 2021, 22:39

Respect!

rocky5
rocky5  •  03 Iulie 2021, 21:38
Postat de nicu72 pe 03 Iulie 2021, 15:06

Un fotbalist bun, nu-mi explic de ce nu a avut realizari mai mari in cariera. Oricum la 31 de ani ar mai putea avea ceva de spus in fotbal.

Cam asta a fost nivelul său!

1745flo
1745flo  •  03 Iulie 2021, 18:05
Postat de hristo8 pe 03 Iulie 2021, 12:36

se cearta gigistii, liniste))

Nu ne băgăm!÷)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează