FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Continuă conflictul DDB-Șerdean: „Este un semn al disperării”

Continuă conflictul DDB-Șerdean: „Este un semn al disperării”
Continuă conflictul DDB-Șerdean: „Este un semn al disperării”

Articol de - Publicat vineri, 02 iulie 2021 17:15 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 18:35

Fanii dinamoviști nu sunt entuziasmați de faptul că Dorin Șerdean ar putea prelua acțiunile de la Pablo Cortacero. "Nu poate fi acționar majoritar. Poate doar să-l substituie pe Cortacero în cadrul firmei Lotus", spun surse din cadrul clubului

Dorin Șerdean, noul acționar majoritar la Dinamo! Pablo Cortacero este istorie! Așa a rezumat, joi seară, Cornel Țălnar rezultatul negocierilor dintre fostul președinte executiv al grupării din "Ștefan cel Mare" cu acționarul spaniol.

Fanii dinamoviști nu jubiliează însă, considerând că lucrurile nu sunt foarte clare. Problemele cu insolvența ridică anumite semne de întrebare referitoare la modalitatea prin care se va face transferul acțiunilor de la Cortacero la Șerdean. Adică 72 la sută.

De altfel, Dorin Șerdean, privit ca un garant al spaniolilor în momentul în care aceștia au preluat clubul, a explicat referitor la acțiuni că "e mult spus că-mi aparțin, dar am un acord semnat".

"Cortacero nu e istorie"

Acordul, potrivit lui Șerdean, îi conferă lui Cortacero posibilitatea ca "într-un termen rezonabil" să facă o infuzie de capital la societatea Lotus și să rămână astfel acționar majoritar la Dinamo.

"Nu este istorie Cortacero, dacă aduce banii, este istorie acest acord de acum", a precizat Dorin Șerdean, joi seară, într-o intervenție la emisiunea Digi Sport Special.

Dorin Șerdean a mai spus că la mijloc sunt acțiunile lui SC Dinamo 1948 SA, ca active ale societății Lotus. "Nu vorbim de preluarea societății Lotus Perfect Production SRL și a părților sociale ale lui Lotus. Vorbesc de acțiuni, doar de acțiuni. Acest lucru se face mai greu. Vânzarea unor acțiuni trebuie să se facă după proceduri juridice", a punctat fostul viceprimar de Alba Iulia.

Continuă conflictul DDB-Șerdean

Fanii DDB au reacționat după ce Dorin Șerdean a anunțat acordul cu Pablo Cortacero. "Cei care au urmărit îngroparea lui Dinamo au început să facă din nou valuri. Este un semn al disperării lor, un semn că drumul pe care mergem este cel corect", se arată într-un comunicat al suporterilor dinamoviști.

"Sunt câțiva lideri DDB care m-au contestat, au vrut să facă o propagandă bolnavă, e alegerea lor. Cine e DDB? Asociația Cătălin Hîldan? Relația proastă e din cauza unor lideri. Eu sunt suporter mai mare decât unii care se bat cu pumnii în piept. Eu nu am încasat niciun salariu din octombrie, iar Dinamo 1948 a funcționat în ciuda amenințărilor și intimidărilor lor", a declarat Dorin Șerdean, la DigiSport Special.

Oameni importanți din anturajul lui Dinamo au descifrat pentru Gazeta Sporturilor acordul dintre Cortacero și Șerdean. "Dorin Șerdean nu va fi acționar majoritar. El îl poate substitui pe Cortacero în societatea Lotus Perfect Products SRL. Acționarul majoritar e Lotus Perfect Products. Lotus va avea tot 72%, indiferent cine va prelua poziția lui Cortacero, fie Dorin Șerdean sau altcineva. Dorin Șerdean va fi asociat unic", spun sursele. z

Tranzacție după "modelul Drăghia - Negoiță"

Potrivit celor care cunosc culisele din "Ștefan cel Mare", Dorin Șerdean ar urma să preia acțiunile de la Cortacero, după modelul prin care Ionuț Negoiță și-a vândut acțiunile de la Dinamo lui George Drăghia, administratorul SC Lotus Perfect Products SRL, în 2018. 

"Acțiunile nu se trec dintr-o parte în alta. O asemenea tranzacție e posibilă numai în cadrul Lotus Perfect Products SRL. Asociatul unic și administrator, care este în prezent Cortacero, poate să-și vândă participația din Lotus Perfect Products oricând. Nu are nicio restricție din partea nimănui. Asociații din societate se pot schimba fără să afecteze sau să determine relația societății cu creditorii", au explicat sursele. 

Uhrin a plecat din România

După ce amicalul de azi cu Metaloglobus s-a anulat, cehul Dusan Uhrin a decis să plece ieri din țară. Din informațiile gsp, antrenorul are anumite probleme personale. "Cred că luni voi fi înapoi la București, vom vedea ce va mai fi la Dinamo", a spus cehul pentru Gazeta Sporturilor. 

Cum pune Șerdean mâna pe Dinamo: „E un termen-limită” » Continuă haosul la „câini”

Harababură totală la Dinamo! Nu știe nimeni cum se va încheia criza » 3 dileme

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mda....
mda....  •  03 Iulie 2021, 20:18
Postat de paolo12 pe 03 Iulie 2021, 07:17

Mai e putin...

Bravo.Mai baga niste pâine sa nu te ineci

paolo12
paolo12  •  03 Iulie 2021, 07:17

Mai e putin...

dave33
dave33  •  02 Iulie 2021, 19:30

scapa de Cortacero si dau de asta ,nimic diferit! asta vrea sa puna mana pe actiuni pt ca asa ramane majoritar ,nu e prost ! Respect Cortacero !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează