FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Vali Lazăr, primele declarații după transferul din Qatar: "Sunt foarte mulți bani pentru mine" » Următorul jucător de la care se așteaptă să plece

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2017 20:19

Vali Lazăr va pleca împrumut de la Dinamo la Al Sailiya, în Qatar, până la vară, după cum Gazeta a anunțat în exclusivitate ieri, iar mijlocașul a oferit și motivul pentru care a făcut această alegere.

"Mă bucur că am reușit să ajung acolo. Sper să joc foarte bine și cei de acolo să activeze clauza de cumpărare. Sper să mă acomodez cât mai repede. Actele s-au făcut abia în urmă cu jumătate de oră.

Am vorbit cu Dragoș Grigore din momentul în care am auzit că e interes din partea lor. Mi-a zis că e un club foarte serios. Este un atu pentru mine că el e acolo și mă va ajuta să mă integrez.  

Mă bucur că cei din conducerea lui Dinamo m-au înțeles, am 27 de ani, m-am gândit la viitorul familiei mele. Am vorbit cu Nea Ando la prânz, mi-a dat acceptul să pot pleca și mi-a spus că pentru mine e o șansă mare, pentru că sunt foarte mulți bani în joc", a spus mijlocașul la TV Dolce Sport.

Lazăr a adăugat că speră ca fostul său coleg de cameră, Sergiu Hanca, să fie următorul dinamovist care se va transfera.

"Colegii mi-au urat să nu mă mai întorc. Pentru cifrele pe care le are, sper ca Hanca să fie următorul care se va transfera", a adăgat fostul dinamovist.

Al Sailiya l-a împrumutat pe Valentin Lazăr de la Dinamo, în schimbul sumei de 200.000 euro.

Împrumutul este valabil până în vară, iar dacă mijlocașul de 27 ani va confirma în Qatar, Dinamo ar mai putea primi în jur de 500.000 euro. La noua sa echipă, Lazăr va primi un salariu de patru ori mai consistent decât avea la Dinamo, unde câștiga 5.500 de euro lunar. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
calinescu_
calinescu_  •  16 Ianuarie 2017, 18:20

O INTREBARE DECENTA PENTRU NEGOITZA : AM AFLAT SI NOI CA VALI LAZAR A SEMNAT CU MIHNEA ANDONE .....!!!!! E DE INTELES PE DE O PARTE DUPA CE STRAMBU SI-A BATUT JOC DE EL ANUL TRECUT .....!!!!!! CATI BANI A LUAT MIHNEA ANDONE LA ACEASTA TRANZACTIE ??????????????????????????? SACALII ASTIA NU VIN LA DINAMO PENTRU PERFORMATA , EI VIN PENTRU IMBOGATIRE ,FARA SA-I INTERESEZE CATUSI DE PUTIN SOARTA CLUBULUI ....!!!!! EU INTELEG SA CASTIGE BANI MULTI, DAR IN URMA UNOR PERFORMANTZE ....!!!! SPECIMENE CA STRAMBU SI FALCOSU TREBUIE DESEMNATE PERSONA NON GRATA LA DINAMO .....!!!!!

sadiku
sadiku  •  15 Ianuarie 2017, 22:13
Postat de khal_37 pe 15 Ianuarie 2017, 21:57

O alta,,perla'', o alta ,,super vedeta'' cum ii numiti voi pe cei de la fcdb, s-a transferat la un nume greu!! In liga a 2-a din Qatar pe locul 16!! Sigur her daum il va convoca la nationala, bineaintelews si pe schizo filip stelu' care se plimba buimac azi in aeroport cu ochelari de soare...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  15 Ianuarie 2017, 21:57

O alta,,perla'', o alta ,,super vedeta'' cum ii numiti voi pe cei de la fcdb, s-a transferat la un nume greu!! In liga a 2-a din Qatar pe locul 16!! Sigur her daum il va convoca la nationala, bineaintelews si pe schizo filip stelu' care se plimba buimac azi in aeroport cu ochelari de soare...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează