FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-1

FC VOLUNTARI - FCSB 2-1. Adi Petre, uitat pe banca lui FCSB! Vali Moraru, ironii la adresa lui Toni Petrea: „Când nu iei tu decizia e greu să justifici din punct de vedere tactic”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 23:26 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 12:54

FCSB a pierdut pe terenul lui FC Voluntari, 1-2, în etapa a treia din Liga 1, iar antrenorul atacantul Adi Petre (22 de ani) a fost uitat pe banca de rezerve de antrenorul Toni Petrea.

Pe finalul meciului, deși FCSB căuta golul egalizator, antrenorul Toni Petrea a decis să nu mizeze pe Adi Petre, atacantul căzut în dizgrația patronului Gigi Becali. Echipa roș-albastră mai avea dreptul la o schimbare, dar nu a efectuat-o, iar Petre a rămas încă o dată pe bancă.

Atacantul adus în iarnă pentru 500.000 de euro pare tot mai aproape de despărțirea de FCSB, mai ales că a fost cel mai slab din lot în antrenamentele pe care Petrea și Neubert le-au condus în perioada aceasta de întrerupere a campionatului cauzată de partidele internaționale.

Toni Petrea: „Nu a interzis patronul folosirea lui”

La finalul meciului cu FC Voluntari, Toni Petrea a încercat să explice nefolosirea lui Adi Petre. „Nu, nu a interzis patronul folosirea lui Adi Petre. Noi vedem cine se antrenează, cine dă randament la antrenamente și în funcție de asta facem strategia de meci. De ce nu mă întrebați de alt jucător? Avem 25-26 de jucători. Să nu facem caz pentru unul singur. O să aibă șanse și când intră trebuie să facă tot ce ține de el pentru a mai juca”, a declarat antrenorul celor de la FCSB la Look Sport.

După această declarație, jurnalistul Vali Moraru, moderatorul emisiunii „Digi Sport Special”, l-a ironizat pe tehnician. „Când nu iei tu decizia, e greu să justifici din punct de vedere tactic. Dar s-a descurcat onorabil domnul Petrea. Cu timpul, se va eroda și această onorabilitate, așa cum s-a întâmplat și cu alții antrenori de la FCSB”.

0 minuteare Adrian Petre în acest sezon pentru FCSB

FOTO. Imagini tari de la FC Voluntari - FCSB 2-1

+25 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FC Voluntari reușește surpriza etapei! O învinge pe FCSB și o depășește în clasament

FCSB vrea un jucător din Spania! Cine pune piedici tranzacţiei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
necion
necion  •  13 Septembrie 2020, 18:08

Lasati-ne cu cu toti no name,adrian petre nici sticla de apa sa i-o care lu Gica Hai nu ar fi fost bun si voi vorbiti de amatorii astia de parca ar fi fotbalisti,astia sunt jucatori de fotbal,dupa o ora de antrenament au programare 2 ore la pensat si manechiura,hai ma chiar ne credeti pe toti cu ciunga in par?

1663755793951448
Costi Costinel  •  13 Septembrie 2020, 14:06
Postat de baba_yaga pe 13 Septembrie 2020, 08:51

Păi, cine crezi că (mai) vine la o echipă în pragul desființării? Acum, la modă, e Dinamo. Toți visează să ajungă la noi.

cu siguranta ... si sa aibe 2..3 puncte .. dupa jumatate de campionat!!

787289904705560
Constantin Andrei  •  13 Septembrie 2020, 12:44
Postat de Constantin Andrei pe 13 Septembrie 2020, 12:36

toni petrea vrei sa ne faci sa credem ca tu faci echipa nu credem nimic din ce declari ai hotarit sa fi *** lui becalii, rusine dati drumul jucatorilor daca nu ii bagati sa joace nu fiti lasicu asa conceptii de echipa o sa ajungeti la jumatea clasamentului pentru ca nici jucatorii nu sint prosti si vad ce se intimpla. trezit-va s-au veti murii pe limba voastra. toni petrea daca ai singe de antrenor ignora doleantele oierului, si fa ce vrei tu,

care este vulgatritatea

Vezi toate comentariile (29)
Comentează