FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - PETROLUL 3-2

Vali Negru acuză arbitrajul: "Cartonaşul roşu al lui Apostu a fost total nemeritat" :X

Bogdan Apostu a fost eliminat pentru un fault asupr portarului clujean Marius Popa
Bogdan Apostu a fost eliminat pentru un fault asupr portarului clujean Marius Popa

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 20 august 2011 23:55

Marcatorul golului secund al Petrolului, Vali Negru, a comentat faza care a schimbat faţa jocului dintre echipa sa şi Universitatea Cluj, partidă încheiată cu victoria ardelenilor, scor 3-2.

" Petrolul a jucat bine, meritam mult mai mult, dar am pierdut iar un punct în ultimele minute. Păcat, dar asta e, mergem înainte. După ce ne-au dat ei gol am trecut la cîrma jocului, pînă Apostu a primit un cartonaş roşu. Părerea mea este că a fost uşor acordat acel cartonaş roşu, a fost total nemeritat. A contat şi faptul că nu am avut suporteri, atît pentru noi, cît şi pentru ei", a spus Vali Negru la DigiSport.

Atacantul Petrolului, Bogdan Apostu, a primit direct cartonaşul roşu pentru o intervenţie asupra portarului Marius Popa în minutul 54, în momentul în care ploieştenii conduceau cu 2-1.

U Cluj a învins cu 3-2 Petrolul Ploieşti, golul care a adus succesul "şepcilor roşii" fiind înscris de Tony în al treilea minut de prelungire.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
blondu50
blondu50  •  27 August 2011, 12:54

furt pe fata!

ligax
ligax  •  21 August 2011, 13:57
Postat de icostin66 pe 21 August 2011, 08:06

''Vivi'' ar trebui sa revina cu piciarele pe pamint! ''Martienii''lui nu au jucat nimic, un autogol si o gafa de portar i-au adus in avantaj.Cu Otelul nu a plins la eliminarile (usor acordate...) din echipa adversa...''U'' a meritat victoria, trebuia sa fie mai clara !

Ai dreptate! Puteam sa castigam la un scor mult mai mare dar e bine si asa! A fost o victorie muncita si meritata!

ciocarloiu
ciocarloiu  •  21 August 2011, 08:14

Acesta este cel mai elocvent si mai pe fata blat ordinar! m"U"istii tot asa au promovat si in divizia 1, si sunt tinuti pe palme si multa vreme inca vor fi tinuti pepalme pinguinii de arbitraje. Asa ca cine va crede ca zboara cupa in capitala se inseala! Totul este bine aranjat iar arena de la Cluj trebuie frumos inaugurata. Ma refer la noul stadion pe care pinguinii vor sa puna mana! Acesti DINAMO 2, zis si PINGUINI, vor trage toate sforile ca sa manjeasca fotbalul romanesc, caci scopul scuza mikloacele, iar la ce adunatura de smenari e la m'U"ieversitatea Cluj nu ma mai mira nimica!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează