FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV „A dat cu piciorul într-o geantă, tot vestiarul mirosea a parfum!” » Detalii despre una dintre crizele de nervi ale lui Dan Petrescu

Dan Petrescu e unul dintre cei mai colerici antrenori din fotbalul românesc. foto: GSP
Dan Petrescu e unul dintre cei mai colerici antrenori din fotbalul românesc. foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 28 decembrie 2020 16:51 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 17:12

Dan Petrescu (53 de ani), fostul tehnician al lui CFR Cluj, unul dintre cei mai colerici antrenori din fotbalul românesc, a fost protagonistul unor episoade memorabile petrecute de-a lungul timpului.

Invitat în luna decembrie la GSP Live, fostul mijlocaș Vali Negru, care a fost antrenat de „Bursuc” la Sportul și la Rapid, a rememorat una dintre crizele de nervi făcute de Dan Petrescu în perioada în care o antrena pe Sportul. Un banal meci amical l-a scos din minte pe SuperDan, care a cedat în fața elevilor săi.

Vali Negru: „A dat cu piciorul într-o geantă, tot vestiarul mirosea a parfum”

„Eu am trăit primul lui meci la Sportul, era un turneu amical la Brașov. Nu-mi mai aduc aminte cu cine am jucat, dar nu era o echipă din prima ligă. Am făcut egal, dar la pauză eram conduși cu 0-1. Dan Petrescu a intrat în vestiar și a dat un picior la o geantă. Când ne-am întors în vestiar la finalul meciului, mirosea în tot vestiarul a parfum. Spărsese o sticluță de parfum”, a povestit Vali Negru, la GSP Live.

Sportul Studențesc a fost chiar prima echipă antrenată de Dan Petrescu. El le-a mai pregătit ulterior pe Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Târgu Mureș, Jiangsu Suning, Al-Nasr, Guizhou Hengfeng și CFR Cluj.

4 titluria câștigat Dan Petrescu ca antrenor în Liga 1: trei cu CFR Cluj și unul cu Unirea Urziceni

Citește și alte știri de actualitate: 

Dezvăluiri din vestiarul lui CFR Cluj! Motivele pentru care Petrescu a plecat: „Nu mai putea sta! S-a creat o stare de tensiune”

VIDEO Să râdem cu Cristi Pustai » Amintirile amuzante ale unui fost elev: „A vrut să dea cu piciorul în el, dar mai mult l-a mângâiat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează