FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dezvăluiri din vestiarul lui CFR Cluj! Motivele pentru care Petrescu a plecat: „Nu mai putea sta! S-a creat o stare de tensiune”

Dan Petrescu +14   FOTO
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 11:15 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 12:16

Portarul Cristi Bălgrădean (32 de ani) a vorbit despre decizia antrenorului Dan Petrescu de a pleca de la CFR Cluj și despre înlocuirea acestuia cu Edi Iordănescu.

„Dacă nu mă înşel, plecarea a venit după patru înfrângeri cu mister. Probabil că nici el nu mai putea la Cluj. S-a instaurat aşa o stare de tensiune. Cred eu că nici el nu mai putea să stea la Cluj. 

Probabil că dacă voia să rămână, continua. Dar cred că a avut nevoie de o pauză li de aceea a decis să plece.

Este diferit stilul lui Edi Iordănescu faţă de cel al lui Dan Petrescu, dar trebuie să ne obișnuim din mers” a declarat Cristi Bălgrădean pentru TV Telekom Sport.

Pentru mine a fost un an bun, cred eu, pentru că am reuşit să ne calificăm în grupele Europa League. Suntem la trei puncte de Steaua. Cred că, per total, a fost un an bun. Mai sunt destule meciuri de jucat. Mai sunt 15 jocuri și e timp să revenim în fruntea clasamentului
- Cristi Bălgrădean

Dan Petrescu negociază în vacanță cu Al Nassr

Petrescu își petrece timpul liber în Dubai, acolo unde se află familia lui, și negociază preluarea lui Al Nassr, din Arabia Saudită, un „uriaș adormit", o formație cu bani mulți și cu tradiție importantă ajunsă în zona de retrogradare în clasament. Saudiții îi oferă lui Dan două milioane de euro anual. La CFR câștiga și peste un milion de euro, cu tot cu bonusurile pentru meciuri și pentru obiective: titlul, calificarea în grupele Europa League. 

Dacă va accepta oferta lui Al Nassr, Petrescu va deveni adversarul lui Răzvan Lucescu în campionat. Al Nassr a fost adversarul principal pentru Răzvan în sezonul trecut, acum e într-un regres imens. Al Hilal, pe care o conduce Lucescu, continuă să domine campionatul.

VIDEO Crăciun și în Liga 1! Jucătorii celor de la CFR Cluj și CS Universitatea Craiova au împodobit bradu

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV Vedeta lui CFR Cluj e categorică: „E o exagerare să spui asta despre echipă!” » Ce zice despre interesul lui FCSB și retragere

Cristi Bălgrădean explică trădarea » De ce a lăsat-o pe FCSB pentru CFR Cluj: „Nu puteam face asta”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  27 Decembrie 2020, 15:26

Camora copilul lui Varga a pus si el la pariuri 4/5 meciur sa faca bani de sarbatori prt faina alba 000 si pe Danut nu la luat in calcul cozonacul a fost împartin intre Camora Varca Copilul si de aici ruptura !

zagna
zagna  •  27 Decembrie 2020, 15:00

De ce credeti ca nu-l iau englezii ? Are multe apucaturi "balcanice"...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează