FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Validat

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Mircea Rednic s-a întîlnit ieri cu acţionarii dinamovişti, aceştia asigurîndu-l de suportul lor şi de faptul că acordul va fi înregistrat azi.

Încep să se risipească incer­ti­tu­di­nile din Ştefan cel Mare. Cu­vîn­tul lui Cristi Borcea a fost de­ci­siv din nou, iar Mircea Rednic este tot mai sigur că va reveni în Ştefan cel Mare, începînd cu luna iunie. Ieri, tehnicianul de 46 de ani s-a în­tîl­nit cu acţionarii roş-albi în cadrul unei întruniri a Consiliului de Ad­mi­nis­traţie, iar şefii au validat nu­mi­rea ca antrenor a “Puriului”.

“Dialoghează cu Mister!”

Convorbirile nu au durat foarte mult şi, în principal, oficialii i-au transmis lui Rednic că trebuie să facă tot posibilul să se înţeleagă cu Cor­nel Dinu. “Găsiţi o cale de co­mu­ni­care spre binele amîndurora, spre bi­nele lui Dinamo!”, i s-a spus. Mis­­­ter trebuie să-şi dea acordul la fi­e­­ca­re transfer făcut la echipă, amă­­nunt pe care Rednic nu-l agre­ează, fiindcă îi subminează, într-un fel, poziţia şi autoritatea. Pînă acum, de la reinstalarea “Puriului” ca teh­ni­cian al campionilor, lucru pe­­tre­cut pe 1 aprilie, Rednic şi Dinu nu au vorbit deloc faţă în faţă, între cei doi existînd contre mai vechi!

Obiective

Actele au fost semnate şi datate ieri, însă oficialii nu au mai luat semnătura obligatorie de la Şcoa­la de Antrenori a FRF, întrucît se apropia meciul cu U Craiova şi s-a amînat pentru ziua de azi acest lucru. Rednic are contract pe doi ani, iar obiectivele sale sînt: titlul, Cupa României, primăvara euro­pea­nă în Cupa UEFA, iar, toamna viitoa­­re, grupele Champions League.

250.000 euro este salariul anual al antrenorului, care ar putea să se dubleze în cazul în care Dinamo cîştigă eventul şi ajunge în grupele Champions League.

Bölöni a fost prea scump

Alternativa Ladislau Boloni a picat, chiar dacă oficialii dinamovişti au pistonat insistent pe această variantă. Deşi este apreciat pentru calităţile sale manageriale, un argument important a fost cel financiar: actualul antrenor al lui Al Jazeera ar fi urmat să cîştige 700.000 de euro pe sezon, plus un alt milion de euro dacă Dinamo cîştiga eventul şi ajungea în grupele Ligii. Plus că Boloni nu a arătat intenţii clare că vrea să vină în Ştefan cel Mare, el negociind în acest timp şi cu alte echipe din străinătate.

1 milion de euro este suma pe care fie Rednic, fie şefii dinamovişti trebuie să o plătească în cazul în care contractul se rupe, unilateral.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
 •  24 Aprilie 2008, 11:49

BORCEA, te-ai gindit UN PIC cu REDNIC? sa vezi BRASOV cu LUCESCU, RAPID cu SABAU(BOLONI),CFR cu ANDONE,URZICENI cu PETRESCU,TIMISOARA cu UHRIN, tu OLTENE,ce CREZI ca NE MAI CALIFICAM in UCL,sau LUAM CAMPIONATUL? EVER, cu "OMUL REDNIC",doar daca ADUCE alt LOT. MERITA-TI SA VA MANINCE toti BANI,sa va SATURATI de "CIORBA REINCALZITA",pacat ca NU EXISTA-TI doar voi "CIOBANI" din CONDUCERE,mai sunt oameni care iubesc ECHIPA de o viata si VOI o desfiintati INCET,INCET.

 •  24 Aprilie 2008, 10:09

rednic nu trebuia dat afara niciodata de la DINAMO,dar sa speram ca acum va fi lasat sa-si faca treaba in liniste,ca a dovedit ca,calitati are...FORZA DINAMO

 •  24 Aprilie 2008, 09:22

mai terminati cu boloni asta odata.ce sa caute boloni la dinamo?rednic era singura varianta buna la ora asta

Vezi toate comentariile (7)
Comentează