FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vânzarea lui Dinamo pe muchie de cuțit: cinci companii alături de Cortacero, dar ibericii nu stăpânesc efectele scrisorii de garanție de 10 milioane de euro

Articol de - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 10:33 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 10:46

Date din Spania arată că Pablo Cortacero a reunit un grup de societăți foarte puternice pentru a prelua Dinamo. Dar noii finanțatori vor să se asigure că viitoarea scrisoare de garanție bancară nu va deveni doar un robinet pentru ca Negoiță să-și acopere peste noapte ”găurile” de la propriile companii implicate la club. 

Vânzarea clubului Dinamo către spanioli continuă să fie o afacere în suspans, chiar dacă Pablo Cortacero a virat 100.000 de euro din fondurile sale private, nu în numele companiei care ar vrea să achiziționeze gruparea din Ștefan cel Mare.

O diferență de 400.000 de euro ar trebui să ajungă în conturile lui Dinamo în cursul acestei săptămâni, dar, spun surse GSP, marele semn de întrebare se referă la scrisoarea de garanție de 10 milioane de euro promisă în virtutea tranzacției: 

„În momentul în care documentul bancar va fi activat, orice creditor se va putea înfrupta din banii respectivi pentru a-și putea recupera datoriile dinspre Dinamo. Inclusiv Ionuț Negoiță ar avea posibilitatea să recupereze toate datoriile pe care clubul le are pe societățile lui, fără că noii finanțatori să aibă un control precis al sumelor. Și asta poate chiar înainte ca vânzarea propriu-zisă să fie finalizată".

Bani din autostrăzi și industria hotelieră

În plus, informațiile dinspre Spania arată că alături de Cortacero ar exista un grup de afaceriști reuniți special pentru cumpărarea lui Dinamo. "Mai sunt în spate patru-cinci companii implicate deja în proiect. Una dintre ele e o mare societate care activează în domeniul construcțiilor de autostrăzi în Italia. Iar alta deruleaz afaceri în domeniul hotelier în Spania", punctează sursele GSP.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE DINAMO: 

Cine a virat astăzi 100.000 de euro în contul lui Dinamo și de ce nu sunt complet mulțumiți fanii

EXCLUSIV Ante Puljic își anunță viitorul chiar înainte de Derby-ul cu FCSB: „De asta depinde” » Ce spune despre semifinala din Cupă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
lukdan
lukdan  •  24 Iunie 2020, 22:46
Postat de babacloanta pe 24 Iunie 2020, 13:25

sa dea faliment negoita cu firmele lui dar Dinamo paduchece esti NU VA FALIMENTA NICIODATA ..esti rpea prost dinncauza uriicare te orbeste ..adevarule altu Dinamo indoferent de situatie din sezonul viitor v-a fi f puternica pecand fcsb daca termina pe 4 sau cum 98%sanse sa iasa din primele tururi preliminare asta daca ajunge sa joace vreunu .FALIMENTUL SCRIE PE VOI mai vibe si datoria catre Talpan Steaua Adevarata de 30mil .asaaca .o ugide s adica o 5u61 pe acadea destoinic ..

Sa ma iei de la jumate, fraiere! Ma vezi pe mine cu Telemeaua? Sau cu plantele naucitoare de la tine din Stefan cel sarac? Inainte sa postezi pe aici, ai grija ca afla si internetul ce stiu batranii tai si prietenii de despre tine. Daca ai o banuiala ca esti prost, ascunde-te!!!!.

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  24 Iunie 2020, 20:53

Expreisa fetei astuia din articol are la baza urmatoarea replica: '' Ah ce-i fraieresc pe fraierii astia din DDB, cei 7,000 de fraieri care imi baga mie bani in buzunar''

gicab
gicab  •  24 Iunie 2020, 16:54
Postat de catalin.fcdb pe 24 Iunie 2020, 16:33

Tu esti un exemplu de *** inegalabil , exact ce ziceam ,pentru supusi ca tine, aseriviti lui Negoita nu am vrut sa mi fac card, daca banii aia ajungeau la jucatori si nu in buzunaru lui Negoita ca sa-si faca el implanturi de par si operatii estetice imi faceam cu cea mai mare placere. N-ai tu pauze scolare cate meciuri am eu pe Dinamo bah conserva de lactate

Apropo de pauzele școlare sper ca te referi la toți anii de studii ... adunați afla ca am vreo 18...la un calcul sumar am vreo 2500 de zile la școala ori câteva pauze pe zi rezulta mai bine de 12000 de pauze... când ai avut tu timp sa vezi pe Dinamo mai mult de 12000 de meciuri mai gg stule?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează