FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

VAR în Liga 1? Primele măsuri anunțate de Gino Iorgulescu

Arbitrajul video naște polemici în fotbalul european // FOTO: Guliver/Getty Images
Arbitrajul video naște polemici în fotbalul european // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2019 14:13

Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit azi, în cadrul unei conferințe de presă, despre contextul în care sistemul VAR ar putea fi implementat în perioada următoare în Liga 1. 

Omul din fruntea LPF consideră că arbitrii ar trebui să treacă printr-un curs de specializare înainte ca VAR să ajungă în campionatul autohton.

„O să facem către FRF o adresă în care să le solicităm să trimită arbitrii deja la specializare, ca să nu ne trezim că ajungem la concluzia că putem folosi VAR şi să nu avem arbitri specializaţi”, a spus Iorgulescu azi. 

Recent, GSP a simulat cum ar fi arătat clasamentul sezonului regulat, dar și actualul play-off, dacă în România ar fi fost activ arbitrajul video: FCSB ar fi terminat pe primul loc primele 26 de etape și ar fi fost și acum tot lider, în timp ce Craiova ar fi 4-5. - Detalii pe larg, AICI!

Vezi și: LPF a vândut drepturile TV pentru următorii 5 ani » Modificări importante: „Luăm în calcul schimbarea orelor de disputare!” + nouă opțiune

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
100002473541087
Danut Ognean  •  22 Aprilie 2019, 18:35

fara simularile lui tanase fcsb-ul era pe locul patru acum

100002473541087
Danut Ognean  •  22 Aprilie 2019, 18:28

simularile lu tanase nu le puneti gsp-istilior?

lapusneanul
lapusneanul  •  22 Aprilie 2019, 15:21

gsp a simulat...:) cred ca ati simulat ca ...tanase..:)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează