FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, TVR1, DIGI, DOLCE, LOOKTV, GSP.RO

Varela ignoră autorizația ISU: "Nu ne era frică să jucăm pe Național Arena! Sîntem foarte afectați că trebuie să plecăm din București"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2015 15:56

Steaua este obligată să joace meciul cu FC Botoșani la Cluj, pentru că Arena Națională nu a primit de la ISU autorizație de securitate la incendiu.

Căpitanul Stelei, Fernando Varela a comentat situația în care se află echipa și cum este afectată de această decizie.

"Nu se poate să dai o astfel de decizie cu 48 de ore înainte meci. Mi se pare incredibil. Nu am reacționat bine cînd am primit vestea. Am jucat aproape 100 de meciuri pe Arena Națioanală și acum se închide. Este o decizie foarte ciudată. Nouă nu ne era frică să jucăm acolo, dar decizia vine după ce s-a întîmplat în România.

Pe noi ne afectează foarte mult. Trebuie să schimbăm tot programul. Vom merge cu avionul și nu ne vom mai odihni destul. Era mai bine dacă jucam lîngă București", a spus Varela într-o conferință de presă.

...despre lot: "Este o perioadă grea. Am căzut după ratarea calificării în cupele europene, dar ne-am revenit. Acum am căzut din nou și trebuie să ne ne revenim iar. Vom ține capul sus și mergem să cîștigăm. Este greu acum pentru că avem mulți jucători accidentați, precum Kharja, Hamroun sau Muniru, jucători foarte buni. Nu sînt probleme între jucători. Noi ne înțelegem foarte bine și sîntem ca o familie. Toți jucătorii se înțeleg foarte bine".

Meciul Steaua - FC Botoșani se va disputa duminică, de la ora 20:30. Partida va fi transmisă în direct de TVR 1, Digi, Dolce, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
mircea1957
mircea1957  •  07 Noiembrie 2015, 18:15

Acou, sincer, cred ca se exagereaza. Unde pana acum ISU a dormit sau a cersit "sponsorizari" acum s-a trezit si vrea sa arate ca-si face treaba, inchizand si cotetele care nu au stingatoare. Tarziu Domnilor de la ISU, tarziu. Ce zelosi sunteti acum! Se zice ca nu dau autorizatie la cel mai mare stadion al Romaniei ca nu au testat in laboratoarele proprii materialul acoperisului. Care laboratoare ISU? In plus, pentru cine nu stie (deoarece comunicatele mizeaza pe acest aspect), materialele trebuiesc sa vina cu certificat CE si cu specificatii tehnice de unde rezulta toate caracteristicile. Materialele avand aceste documente, se pot aproba de Consultant pentru punere in opera. ISU nu trebuie sa le testeze deloc. Nu este in atributiunile lor. Dar, se pare ca au gasit alta forma de "sponsorizare" , vor un contract pentru testarea materialului.

1682146725337128
Nutzu Nutzu  •  07 Noiembrie 2015, 17:42

DACA te crezi o echipa MARE asa cum te lauzi nu joci pe unde apuci si iti construiesti o baza sportiva unde ai terenuri de pregatire precum si un stadion de 40-50.000 locuri dar cu cine? Cu Jiji? :))

10207022701507446
Sebastian Stan  •  07 Noiembrie 2015, 17:26

Oricum nu aveți spectatori.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează