FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Variantă neaşteptată pentru Steaua » E liber de contract şi poate reveni în Ghencea

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 25 mai 2014 19:31

Steaua încearcă să îi găsească rapid înlocuitor lui Laurenţiu Reghecampf, însă s-a lovit deja de refuzuri la primele negocieri.
Gică Hagi nu vrea să renunţe la Viitorul pentru o revenire în Ghencea, în timp ce Dan Petrescu a anunţat că s-a înţeles deja cu un alt club. Cel mai nou nume apărut pe lista lui Gigi Becali este Walter Zenga, fostul antrenor al Stelei în sezonul 2004/2005.

Tehnicianul italian a fost demis de Al Jazira, după ce formaţia sa a fost eliminată de Al Ain, formaţia la care evolua Mirel Rădoi, în optimile Ligii Campionilor, pierzînd ambele manşe cu 1-2. Zenga ar fi tentat de o întoarcere la Steaua pentru a-şi redresa cariera intrată în impas după aventura mai puţin reuşită în Golf.

Din 2005, cînd a fost dat afară de la Steaua cu 3 etape înainte de finalul sezonului, Zenga a schimbat nu mai puţin de 9 echipe! A antrenat la Steaua Roşie Belgrad, Gaziantepspor, Al Ain, Dinamo, Catania, Palermo, Al Nassr, Al Nasr şi Al Jazira.

Citeşte şi: Steaua caută înlocuitor pentru Laurenţiu Reghecampf » Dan Petrescu s-a înţeles cu altă echipă!

Singurele sale performanţe notabile au fost obţinute însă în România, unde a cîştigat titlul cu Steaua, şi în Serbia, unde şi-a trecut în palmares eventul obţinut cu Steaua Roşie. În plus, "roş-albaştrii" s-au calificat în primăvara europeană după 12 ani şi au eliminat-o pe Valencia, deţinătoarea Cupei UEFA, la penalty-uri în "şaisprezecimile" C3.

40 de meciuri a strîns Walter la Steaua în toate competiţiile

Citeşte şi: Varianta de rezervă pentru Gigi Becali în cazul în care Gică Hagi refuză Steaua: "Nu-mi fac iluzii ca să n-am deziluzii!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (67)
phoenixi1983
phoenixi1983  •  26 Mai 2014, 13:44

cum adica a antrenat al nassr si al nasr? nu e acelasi lucru?

blue_sky
blue_sky  •  26 Mai 2014, 11:20

Zenga a facut lucruri bune in trecut la Steaua, dar parcursul ulterior al carierei lui a demonstrat ca nu e solutia care ii trebuie Stelei acum.Andone ar fi mult mai potrivit, pe unde a trecut a facut echipe bune, cu rezultate si asta conteaza.

gerula9mm
gerula9mm  •  26 Mai 2014, 01:54
Postat de 1745flo pe 26 Mai 2014, 00:14

si ma rog, in ce an a luat Zenga titlul cu berbecii???? asta-i din ciclul "ziaristii spun lucruri traznite!" daca astia mai fabuleaza mult, vom ajunge sa aflam ca si in '86, era in lot pt Sevilla!

  ╱▔▔▔▔▔▔▔╲  ╱         ╲  ▏      ╭  ▕ ▕╭━╮╮╭━╮┣╯ ▕ ▕┃▕▋┊┃▕▋╰╮  ▏ ▕╰━╭╮╰━╯ ╰┈╮▏ ▕▂╮┗┛ ╭┳┳┳╯▕  ▕┳┳┳┳┳┫╰┃▂╱  ▕╋╋╋╋┫┃▕╯  ▕┻┻┻┻┻╯▕  ▕▂▂▂▂▂▂╱DINAMO

Vezi toate comentariile (67)
Comentează