FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Variante neașteptate pentru banca lui FC Botoșani: cine l-ar putea înlocui pe Leo Grozavu

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2017 14:44

În cadrul unei conferințe de presă, Leo Grozavu și-a luat astăzi adio de la FC Botoșani, partida cu Pandurii de duminică urmând să fie ultima pe banca botoșănenilor.

Finanțatorul Valeriu Iftime a declarat astăzi că nu a luat încă o decizie finală în ceea ce privește numele noului antrenor, varianta cea mai intens vehiculată, cea a lui Costel Enache, nefiind încă o certitudine. 

Finanțatorul lui FC Botoșani a enunțat și varianta Mirel Rădoi, însă faptul că acesta nu posedă licență PRO reprezintă un impediment.

"Costel Enache nu este antrenorul nostru, ca să fie clar. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm. Noi am avut o discuție între noi despre mai mulți antrenori. Eu știu că el este un antrenor cu o modestie teribilă, care cunoaște copii.

Mă gândesc chiar și la Mirel Rădoi, dar el nu are școală. Sunt mulți antrenori buni. Noi am vorbit cu Costel, dar nu știm încă daca el va fi antrenorul", a declarat acesta, conform StiriBotosani.ro

Potrivit ultimelor informații, în vizorul oficialilor moldoveni ar fi intrat și Vasile Miriuță, tehnicianul recent destituit de la CFR Cluj. 

Acesta a fost aproape de a se înțelege cu FC Botoșani în urmă cu doi ani, dar Miriuță a ales la acea vreme să plece în Germania, la Energie Cottbus. 

Ce a spus Grozavu la despărțire

"Suntem la momentul unui adio. Este ultima etapă din campionat. În primul rând, vreau să mulțumesc tuturor celor ce au fost alături de mine: conducători, finanțatori, colegi, jucători, nu în ultimul rând suporterilor adevărați, care indiferent de vreme sau de rezultat au fost alături de noi.

Se încheie un capitol. Au fost și bune, dar și mai puțin bune. Eu sunt mândru că am reușit să duc patru ani fotbalul de prima ligă mai departe. Mă încearcă un sentiment de regret, dar am simțit că este nevoie de o pauză, de o altă provocare", a declarat Leo Grozavu, conform sursei de mai sus. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
superdaniel72
superdaniel72  •  02 Iunie 2017, 18:19

Luati i ba pe aia de la chiajna, e furt pe fata!!!

blatistu49
blatistu49  •  02 Iunie 2017, 18:03

mizerabilii blatisti pariori CHIAJNA e focar de infectie de ani de zile si nu se i au maSURI

sakamoto
sakamoto  •  02 Iunie 2017, 16:30

Se pare ca totusi a fost ceva necurat, la chiajna- botoshani. Lupta, lupta DNA! Nu sta ca strutzul cu capul in nisip!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează