FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Vasile Avram şi-a lansat candidatura printr-un mesaj anti-Popescu: "Nu am nevoie de susţinerea unui clan de impresari"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 ianuarie 2014 13:58

Vasile Avram şi-a prezentat azi oficial programul pentru alegerile FRF. Fostul arbitru şi şef al CCA a avut un puternic mesaj anti-Popescu.

În faţa ziariştilor, dar şi a unui grup de juniori aduşi special pentru a simboliza intenţia sa de a relansa sectorul juvenil, Avram a declarat: "Îmi pun speranţa în tinerii şi copiii care joacă fotbal, ei vor readuce România din nou în faţă".

Apoi a continuat printr-un atac la adresa lui Gică Popescu, făcînd referire la apropierea acestuia de fraţii Becali, dar a trimis săgeţi şi către Hagi:

"Nu am nevoie de susţinerea unui anumit clan de impresari. Nu sînt reprezentantul vreunei academii de fotbal. Sînt reprezentantul tuturor echipelor, de liga a III-a, a II-a, de Liga 1, a cluburilor de fotbal feminin şi de fotbal în sală şi a tuturor academiilor din ţară. Acestea sînt interesele pe care eu le reprezint.

Fotbalul românesc nu e o dinastie. Nu are regi, ci un preşedinte ales. Cu tot respectul pentru Gică Popescu, fotbalul românesc nu a ajuns să fie condus de anumite frăţii, de oameni care au ajuns la butoane şi au ajuns să influenţeze fotbalul".

Cum se descrie Vasile Avram:
"Activez în fotbal de 35 de ani. Am fost vicepreşedinte al Federaţiei, secretar general la Astra Giurgiu. Activitatea mea nu s-a axat doar pe fotbal. Am terminat Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Am lucrat în mai multe ministere, am fost consilier al unor miniştri sau al preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Sport".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
dandumitru66
dandumitru66  •  16 Ianuarie 2014, 01:22

Omul are experienta,iar cu inchisoarea a fost achitat,Pana acum e cel mai recomandat dintre toti

utaaradan
utaaradan  •  16 Ianuarie 2014, 00:16

din cauza ca tu ai facut si puscarie, gradul tau de nesimtire este doar cu o treapta mai sus ca si al clanului becali, reprezentat de candidatul popescu.

cristid.
cristid.  •  16 Ianuarie 2014, 00:14

Cand naiba a iesit Avram din inchisoare?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează