FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Potențialii investitori la Dinamo, avertizați: „Trebuie să ai 100 de milioane în cont. Dacă nu, stai deoparte!”

În această perioadă s-au purtat negocieri intense pentru vânzarea lui Dinamo +26   FOTO
În această perioadă s-au purtat negocieri intense pentru vânzarea lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 08:39

Vasile Miriuță (51 de ani), antrenorul celor de la FC Hermannstadt, se implică în telenovela vânzării lui Dinamo și trimite un avertisment către eventualii investitori interesați să preia clubul.

În mijlocul procesului de cedare al clubului din Ștefan cel Mare către fondul de investiții spaniol, Vasile Miriuță vine cu o precizare foarte importantă, subliind faptul că la Dinamo e nevoie de o persoană potentă din punct de vedere financiar.

„Dacă vrei să iei un club ca Dinamo, trebuie să ai 100 de milioane în cont. Nu poți să mergi cu 10 milioane, să bagi 5 milioane, iar peste jumătate de an să te trezești că nu mai ai. Ca să iei Dinamo, FCSB, CFR, Craiova, trebuie să ai minimum 100 de milioane în cont. Dacă nu îi ai, mai bine stai deoparte”, a declarat antrenorul, potrivit digisport.ro.

Vânzarea lui Dinamo, în stand-by

Joi, Ionuț Negoiță, finanțatorul „câinilor”, a oferit în exclusivitate pentru GSP.ro o reacție dură după acuzele în valuri ale lui Toni Curea, impresarul stabilit în Spania ce-a negociat în numele fondului de investiții spaniol. 

„Nu dăm Dinamo oricărui papagal! Vine oricine de pe stradă, ne lăsăm seduși de niște sume pe hârtie, exclusiv pe hârtie, așa, oricine poate să adauge cifre urmate de multe zerouri. 

  1. Vrem să știm cu cine discutăm.
  2. Dacă e firmă serioasă, respectabilă, poate să facă dovada a 3 milioane de euro ce-ar urma s-o investească în club. Să facă dovada, nu îmi virează mie acum banii ăștia. Am zis 3 milioane, ca dovadă de bună credință, restul până la 10 milioane de euro mergem pe încredere, poftim!"

„Nu mă lua pe mine că nu poți spune cine e firma sau să fie una care nu spune nimic! Am oferit toate informațiile, pe cuvânt, de aceea vrem să știm cine e firma asta, dacă e solidă, nu una de pe stradă. Vorbim de Dinamo, pe bune, nu de oricine! Vrem să știm cine e beneficiarul real, cu nume, cu prenume, să vorbim cu el. Cerem așa mult? Repet, fără perdele de fum, că nu vindem un sac de cartofi”, a declarat Negoiță.

GALERIE FOTO. Cele mai recente imagini de la stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+22 FOTO

VIDEO. Ionel Dănciulescu a anunțat că mai mulți jucători au semnat prelungirea contractului

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo a rezolvat una dintre cele mai arzătoare probleme » Montini dezvăluie: „Ne-am înțeles”

Noi documente dinspre iberici în telenovela vânzării: cum s-a răzgândit Negoiță + contraoferta care a sistat tratativele!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
persanu
persanu  •  22 Mai 2020, 10:29

Chiar asa sa nu cumpere nimeni o echipa de tradiție in liga1? Fie si cu cei 5,6 milioame de euro datorie, fie si fara teren dar ai loc in liga1. Eu unu nu pot înțelege. Ai niste jucători cât de cât, chiar nu vine nici un om de afaceri si nici un fond de investiții? Chiar sa nu strângi de la suporteri câte 100 de euro x 1milion de suporteri = 100 milioane de euro. Echipa aia iubită și cu o galerie asa frumoasă? Pe an daca da banii ăștia isi fac echipă strong și stadion si câștigă la pas campionatu....

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  22 Mai 2020, 10:21
Postat de univ_craiova1 pe 22 Mai 2020, 10:04

100 de mil? Ba ești nebun! Cu 100 de mil îți faci stadion și domini liga 1... Trebuiesc plătite datoriile și o anumita ordine în club! Nu trebuie chiar atâta!

Cât timp?... sa faci profit nu e chiar așa simplu...din liga 1 cati bani crezi ca strângi?

univ_craiova1
univ_craiova1  •  22 Mai 2020, 10:04

100 de mil? Ba ești nebun! Cu 100 de mil îți faci stadion și domini liga 1... Trebuiesc plătite datoriile și o anumita ordine în club! Nu trebuie chiar atâta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează