FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Un fost antrenor din Liga 1 e sigur: „Fără doar și poate, CFR ia titlul atât timp cât își dorește”

Vasile Miriuță (54 de ani), fost antrenor în Liga la CFR Cluj sau Dinamo, e sigur că echipa lui Dan Petrescu va lua titlul și în acest sezon
Vasile Miriuță (54 de ani), fost antrenor în Liga la CFR Cluj sau Dinamo, e sigur că echipa lui Dan Petrescu va lua titlul și în acest sezon

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2022 14:35 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 15:33

Vasile Miriuță (54 de ani), fost antrenor în Liga 1 la CFR Cluj sau Dinamo, e sigur că echipa lui Dan Petrescu va lua titlul și în acest sezon.

Miriuță consideră că CFR își va adjudeca al 6-lea titlu la rând. El e sigur că FCSB și Universitatea Craiova nu au forța necesară pentru a-i opri pe clujeni nici în acest an. 

Nicolae Dică s-a enervat la conferință! Îi contrazice pe Gigi Becali și Mihai Stoica: „Dacă vi s-a spus că așa s-a decis, eu vă zic cum a fost discuția”
FCSB
Nicolae Dică s-a enervat la conferință! Îi contrazice pe Gigi Becali și Mihai Stoica: „Dacă vi s-a spus că așa s-a decis, eu vă zic cum a fost discuția”

Vasile Miriuță e sigur că CFR ia titlul în SuperLiga

„Fără dar și poate, atât timp cât își dorește, CFR va lua titlul. Patronul Neluțu Varga le îndeplinește toate dorințele. Jucătorii au mai îmbătrânit și ei, dar tot sunt cei mai buni. 

Nu văd pe cineva care să îi bată. Cu tot respectul pentru FCSB și Craiova, dar nu se pot bate. Cât timp vrea CFR să ia tilul, îl va lua” a spus Vasile Miriuță la Pro Arena.

CFR Cluj este pe locul 4 în Liga 1, cu 21 de puncte în 10 meciuri jucate. Farul este prima, cu 27 de puncte, dar cu două meciuri în plus față de trupa lui Petrescu. CSU Craiova are 18 puncte în 12 etape, iar FCSB 11 în 10 meciuri disputate.

Miriuță îl atacă pe MM Stoica

Miriuță a lansat un atac la adresa lui MM Stoica, managerul de la FCSB, care a spus după 0-5 cu Silkeborg că „s-a jucat pe o mochetă”, aluzie la gazonul sintetic al danezilor.

„Și alte echipe joacă pe teren sintetic în deplasare și câștigă meciul. Un alibi, asta e părerea mea, că și-a găsit un alibi Mihai Stoica, dar nu e prima dată când își găsește un alibi din ăsta”, a declarat Vasile Miriuță, conform sursei menționate.

E greu de justificat o asemenea prestație. Ce e important de justificat, nu am citit presa, nu am vrut să mă încarc, este că s-a jucat pe o mochetă. E un pic alt fotbal acolo.

- MM Stoica, la Orange Sport

VIDEO. Nicolae Dică: „Meciul cu Petrolul nu știu dacă e decisiv, nu m-am gândit la treaba asta”

Citește și:

Meciul cu Silkeborg i-a deschis ochii unui jucător de la FCSB » MM: „Mi-a zis că prefera să nu joace, nu e pregătit”

Conducerea Universității Craiova a ieșit la atac: „La noi, antrenorul are mai multă agresivitate decât jucătorii. În iarnă se iau măsuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
istet10
istet10  •  08 Octombrie 2022, 17:05

Ansolut adevarat. Atata vreme cat Becali va fi "profesionostul" echipei sale.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează