FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Nicolae Dică s-a enervat la conferință! Îi contrazice pe Gigi Becali și Mihai Stoica: „Dacă vi s-a spus că așa s-a decis, eu vă zic cum a fost discuția”

Articol de , - Publicat sambata, 08 octombrie 2022 14:04 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 14:24

Nicolae Dică, antrenorul de la FCSB, a susținut o conferință de presă în care a prefațat duelul cu Petrolul. Tot în cadrul conferinței a vorbit despre decizia de a folosit rezervele în meciul din Conference League.

  • Petrolul – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport.

La conferința de presă, Nicolae Dică a fost întrebat despre meciul cu Silkeborg, pierdut, 0-5, în grupele Conference League.

Planul lui Gigi Becali e greu de aplicat! Situație complicată pentru doi dintre jucătorii pe care-i vrea afară de la FCSB
FCSB
Planul lui Gigi Becali e greu de aplicat! Situație complicată pentru doi dintre jucătorii pe care-i vrea afară de la FCSB

VIDEO Nicolae Dică s-a enervat la conferința de presă

Antrenorul a ridicat tonul în momentul în care a fost întrebat despre declarația lui Gigi Becali, care a spus că el a decis ca FCSB să joace cu rezervele în Danemarca.

„Este o declarația a patronului... Când am venit aici am spus că vreau să joc cu aceiași jucători din 3 în 3 zile. Am făcut-o.

În momentul când am văzut că avem probleme, am avut o discuție cu patronul în care i-am spus că ar fi bine să schimbăm și să nu jucăm cu aceiași jucători din 3 în 3 zile. Asta am făcut și ați văzut ce a urmat. Asta a fost discuția. 

Dacă vouă vi s-a spus că așa s-a decis, eu vă spun cum a fost discuția. Eu trebuie să comunic cu patronul. Este clar. V-am spus ce am discutat, îi spun părerea mea... Voi credeți ce vreți voi. V-am spus discuția, v-am spus la ce concluzie am ajuns. Ne-am făcut o părere despre jucători, a încercat să mă încurajeze.

Tactica nu e falimentară. S-a intrat în grupe, s-au câștigat niște bani. Eu mă bucur că sunt criticat în grupele Conference League, nu sunt criticat în preliminarii. E o performanță”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă.

Când patronul nu mai are încredere în mine, vorbim și ne despărțim prietenește. Am venit cu ambiția de a intra în grupe. Și am reușit.

– Nicolae Dică

Mihai Stoica: „Decizia nu i-a aparținut lui Dică”

Și Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a declarat că decizia de a trimite rezervele nu a fost a lui Nicolae Dică.

„Nu am vorbit cu patronul. El decide, el face strategia clubului! Decizia pentru acest meci nu i-a aparținut luiDică”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Nici eu nu mă aşteptam la aşa ceva. Dacă ştiam că sunt aşa de slabi, nici eu nu îi lăsam acasă pe ceilalţi. De unde să… nu credeam că sunt slabi în halul ăsta. Eu am trimis acolo nişte jucători pe care am dat bani în România. Şi am dat bani mulţi. De unde să ştiu că sunt praf? O să vedem la iarnă de cine putem să scăpăm.

 – Gigi Becali

Citește și: 

Meciul cu Silkeborg i-a deschis ochii unui jucător de la FCSB » MM: „Mi-a zis că prefera să nu joace, nu e pregătit”

Planul lui Gigi Becali e greu de aplicat! Situație complicată pentru doi dintre jucătorii pe care-i vrea afară de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
dobrin
dobrin  •  08 Octombrie 2022, 22:03

Dica e apreciat la FCSB. Are libertate de la patron sa se enerveze.

catalin.mocanu
catalin.mocanu  •  08 Octombrie 2022, 21:02

Mare caracter acest "antrenor", Dica! Aproape la fel de mare precum "managerul" MM Stoica! Cine se aseamana, se aduna!

satul
satul  •  08 Octombrie 2022, 20:06

Toni Petrea este 10 clase peste Nic Dica. Petrea o califica si el pe fcsb in grupe. A avut noroc cu carul Nic si o tot insista cu intrarea in grupe, e penibil! Ce aport a avut el la meciul ala? 0! Zero! Daca nu ar exista FRF, Nic nu ar mai prind post de antrenor nicaieri. Mi-e mila deja de el, se face de ras.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează