FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Planul lui Gigi Becali e greu de aplicat! Situație complicată pentru doi dintre jucătorii pe care-i vrea afară de la FCSB

Marco Dulca // FOTO: Imago
Marco Dulca // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2022 11:44 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 12:46

Dezamăgit de înfrângerea cu Silkeborg, 0-5, Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat la ce jucători vrea să renunțe în perioada următoare.

Răzvan Oaidă (24 de ani), Andrei Dumiter (23 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani) și Marco Dulca (23 de ani) se află pe lista neagră a latifundiarului din Pipera, dar ultimii doi au o situație specială.

Mihai Stoica, răspuns ironic pentru Duckadam: „Am văzut și că a postat că era cu inima frântă. Ce să-i faci? Avea inimă frântă”
FCSB
Mihai Stoica, răspuns ironic pentru Duckadam: „Am văzut și că a postat că era cu inima frântă. Ce să-i faci? Avea inimă frântă”

O singură variantă de transfer pentru Marco Dulca și Bogdan Rusu

Mijlocașul Marco Dulca a fost titular în Danemarca și a ieșit după prima repriză. Acele 45 de minute i-au fost suficiente lui Gigi ca să ajungă la concluzia că mijlocașul defensiv nu e îndeajuns de bun. 

Dulca mai poate juca în sezonul acesta doar la Chindia, iar atacantul Bogdan Rusu mai poate merge doar înapoi la Mioveni, pentru că ambii au bifat câte două legitimări în sezonul acesta, maximum permis de regulament. 

Gigi Becali: „Am dat bani ca să iau jucători, dar nu știam că sunt atât de slabi”

Vineri, Gigi Becali a avut o serie de declarații dure la adresa rezervelor folosite în meciul din Conference League.

Oaidă joacă de patru ani la Steaua (n.r. - FCSB), dar nu poate depăși un anumit nivel. Am dat bani ca să iau jucători, dar nu știam că Dumiter și Rusu sunt atât de slabi. Rusu se va întoarce la iarnă la Mioveni, Dumiter mai are contract până la vară și gata și cu el. 

De unde să știu eu că Dulca nu face față? A jucat la lotul de juniori, a fost pe la Olimpiadă, dar la noi nu se descurcă. De unde să știu astea?

- Gigi Becali

VIDEO Nicolae Dică: „Le cer scuze suporterilor pentru acest rezultat”

Citește și: 

De ce David Miculescu dezamăgește meci de meci la FCSB » Omul care îi știe toate secretele: „Cred că asta îl apasă”

Gigi Becali îi caută înlocuitor lui Dică » Dezamăgit de două aspecte, a luat deja decizia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Hcm27
Hcm27  •  08 Octombrie 2022, 16:00

Cum,ma Gigi,nu știai?Dar nu i-ai văzut înainte?Nu ai întrebat și tu un specialist?Nu pe Meme,ca de aceea merg treburile asa "bine" la voi,ca-l consideri pe Meme specialist.O fi,dar în diagrama Fe-C,în temperatura de topire a OL,nu în fotbal.Măcar angajează unul,la căția bani ai dat altora în fotbalul romănesc,degeaba și un antrenor profesionist.Lasa-l pe Meme numai de decor,ca oricum este.Mai nou,constat ca este și purtător de cuvânt,că umblă pe la TV și postează pe toate rețelele de socializare,numai prostii,binențeles

romeverest
romeverest  •  08 Octombrie 2022, 15:45

Baietii astia ar trebui sa ramana la Fcsb si sa-si respecte contractele, chiar daca pentru unii jucatori aceste contracte se termina la anul in vara !! In acest fel isi vor incasa salariile si poate cu aceasta ocazie mai invata si pipereanul sa respecte jucatorii si sa nu-i mai dea afara dupa bunul sau plac !! Toti jucatorii de care ciobanul si-a batut joc de-a lungul timpului, fara exceptie, au castiga precesele si au recuperat banii din contract !!Omul asta inca nu a reusit pana la aceasta varsta sa faca diferenta intre jucatorii de fotbal si oile sale din spatele casei !!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Octombrie 2022, 13:13

...da...sunt slabi...afara cu ei ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează