FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV De ce David Miculescu dezamăgește meci de meci la FCSB » Omul care îi știe toate secretele: „Cred că asta îl apasă”

David Miculescu // FOTO: Imago
David Miculescu // FOTO: Imago

Articol de , - Publicat sambata, 08 octombrie 2022 07:04 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 08:12

David Miculescu (21 de ani) se numără printre marile dezamăgiri de la FCSB din ultima vreme. Și cu Silkeborg, fotbalistul pe care Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro a avut o prestație lamentabilă, iar Laszlo Balint, fostul său antrenor de la UTA, bănuiește unde ar fi problemele.

- Domnule Balint, v-am sunat să vorbim puțin despre David Miculescu.
- Cu mare plăcere, am timp suficient. Ha, ha, ha! Te rog.

- Per total prestația lui David e tot mai slabă. În cădere față de momentul sosirii. Unde e problema? 
- David a jucat în nota echipei. În general, FCSB a fost foarte slabă cu Silkeborg. Din punctul meu de vedere, Miculescu este un jucător cu potențial, însă la FCSB așteptările sunt mari. Trebuie să conștientizeze că nivelul pe care l-a arătat la UTA nu este suficient. Din păcate, acest detaliu de răbdare nu stă în picioare la un club precum FCSB. Acolo randamentul trebuie să fie imediat. Însă cred că ar trebui să aibă încredere cei de acolo în el. 

Gigi Becali îi caută înlocuitor lui Dică » Dezamăgit de două aspecte, a luat deja decizia
FCSB
Gigi Becali îi caută înlocuitor lui Dică » Dezamăgit de două aspecte, a luat deja decizia

„Pe Miculescu îl apasă concurența cu Cordea”

- Ce-i lipsește? A pierdut echipa, pare un jucător oarecare...
- Crede-mă că poate deveni un jucător foarte bun, însă trebuie să-și asume concurența. Iar la FCSB concurența e acerbă pe postul de mijlocaș ofensiv dreapta, care cred eu că-i postul său. Îl are pe Cordea, care e OK, nu e chiar același profil, dar e tot stângaci, intră bine în interior, apare și la finalizare, iar acum e într-o formă excelentă. Cred că asta îl apasă. 

- Ce-mi spuneți pare un paradox, concurența teoretic ar trebui să-l ajute. Greșesc?
- Ai dreptate. Însă așa e el construit. Uite, în primul sezon de după promovare a fost o situație similară la UTA, când concurența era cu Denis Rusu, un fotbalist care, din păcate, a luat niște decizii greșite și acum e în Liga a 3-a. Și atunci, în condiții de concurență, David nu a dat randament. Apoi, în sezonul următor, când el a fost varianta principală, a crescut mult. A avut parte de continuitate, a început bine sezonul și a și avut cifre foarte bune. 

- OK, cedează când are concurență, ce-i de făcut?
- Trebuie să realizeze că a ajuns la un cub important. Că aici mereu va fi concurență, iar asta trebuie să-l ajute, să-l ambiționeze. În condiții de concurență poți progresa mult. Trebuie să se deblocheze. Cred că ar trebui să aibă parte de sprijin, însă știm bine că la FCSB așteptarea e o clepsidră cu puțin timp. Am totuși încredere în David

2 anie diferența de vârstă între cei doi, Miculescu are 21 ani, Cordea 23

Miculescu e sub concurentul său direct, la toate capitolele

La acel penalty pe care David îl face e o neglijență mare. Pe poziționare a stat bine, a venit să ajute fundașul lateral, dar nu s-a informat. N-a văzut adversarul că intră prin spate. Cred că ăla a fost golul care i-a destabilizat total

- Laszlo Balint

50 de mii de euroa costat-o pe FCSB transferul lui Cordea de la Clinceni, în vreme ce pentru Miculescu s-a plătit o sumă imensă, 1,7 milioane de euro

Vorbeam săptămânal cu David, avea parte de încredere maximă din partea mea, dinspre club și colegi. Toți erau conștienți de potențialul lui David. Cred că va reuși totuși, e un băiat foarte bun și un profesionist

- Laszlo Balint

VIDEO Concluziile lui Nicoale Dică după Silkeborg - FCSB

Citește și: 

Ce urmează la FCSB după umilința cu Silkeborg? Mihai Stoica: „Nu am vorbit cu patronul, el decide! Decizia nu i-a aparținut lui Dică” + Cum explică eșecul: „Alt sport!”

Sare în apărarea lui Bogdan Rusu, pus pe lista neagră de Gigi Becali: „Dacă ar fi plătit pe el 1,5 milioane, îl ținea tot meciul pe teren!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  08 Octombrie 2022, 20:17
Postat de 1cesare pe 08 Octombrie 2022, 10:23

Miculescu nu va juca bine niciodată la fcsb,pr. că nu a vrut să meargă acolo.A fost forțat,jiji plătind clauza.

Pai nu a luat taticutul lui o mare parte din banii de la transfer?!))) Dar el nu a vrut)))

John_Doe
John_Doe  •  08 Octombrie 2022, 18:07

Miculescu e foarte bun. Singura lui "problema" e ca joaca la Steaua, de aceea îl toacă presa, Alibec e exemplul cel mai elocvent. Cu Compagno cum rămâne? E tot țeapă, tot mai slab decât Isfan, cum scriați zilele trecute?

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  08 Octombrie 2022, 16:44

A aparut antrenorul de chiftele))) mai bine taceai si filosof erai))) Menirea ta ca antrenor e sa l formezi ca barbat inainte de oruce altceva. Fotbalul nu e bataie cu petale de trandafir mister!))) Tu ai format o domnisoara de onoare! L ai avut 2 ani sub lupa ta de profesionis cu licenta pro cum iti place sa spui))) Dar ce sa l inveti tu ? Tu ca jucator nici nu treceai centrul terenului))) iti trebuia pasaport)) iar ca antrenor esti la alibi )) nu am mai vazut nicaieri in lume o echipa care nu bate pe nimeni acasa cum a fost Uta in primul an acasa! Despre ce fotbal vorbesti tu? Lunga si pe a doua sau a treia?))) Mergi si revizuieste materia ca impresia e ca ti ai atins deja apogeul! Ai facut 10 dusuri la Craiova in vestiar! E ceva ...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează