FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vasile Miriuță, critici dure după dezastrul în care a ajuns Dinamo + Îl apără pe Nistor: "Fără să jignesc, dar ăsta e adevărul"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 21:30

Vasile Miriuță nu e de aceeași părere cu fanii lui Dinamo și nu-l vede pe Ionuț Negoiță vinovat pentru situația în care a ajuns echipa. Ba din contră, e convins că transferurile sunt greșite. 

"Nu îl văd vinovat pe patron. Domnul Negoiţă atât poate. Am fost acolo şi chiar pot să confirm. Sunt salarii bune, banii sunt la zi. Într-adevăr, s-au adus, fără să jignesc, nişte jucători care nu sunt de Dinamo, ăsta e adevărul!

Dar acum nu pot să dau vina pe conducere sau jucători. Toţi sunt împreună, când merge rău toţi suntem de vină", a spus Miriuţă la TV Telekom Sport.

...despre Nistor: "Eu l-am adus înapoi de la CFR pe Nistor, dar e greu să-ţi dai cu părerea dacă nu mai eşti în miezul problemei. El şi-a făcut treaba bine acolo, nu văd un caz acum. Nu a mai făcut partide bune în ultima perioadă, dar nu el e principalul vinovat pentru ce se întâmplă la Dinamo"

Vezi și:  FOTO Atacuri homofobe și limbaj vulgar! Suporterii au făcut scandal în timpul prezentării lui Claudiu Niculescu la Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
117002602594924
Dumitru Popescu  •  25 Septembrie 2018, 02:12
Postat de dynamo.dresden pe 24 Septembrie 2018, 22:58

BRAVO MA VASILE MACAR TU ESTI CORECT

*** e gigi arlechinul nesanctionat de comisiile de la frf si liga, slugile binecunoscute....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  24 Septembrie 2018, 22:58

BRAVO MA VASILE MACAR TU ESTI CORECT

mariuss72
mariuss72  •  24 Septembrie 2018, 22:54
Postat de baruch pe 24 Septembrie 2018, 22:18

miriuta e un tip cinstit. poate nu foarte priceput ca antrenor. insa spune unele lucruri adevarate, transferurile sunt mai traznite chiar decat la steaua lui becali. nu stiu...cred ca e o presiune a bucurestiului (mai nou si a clujului) pentru rezultate imediate.

Si el a fost unul dintre transferurile nereusite, ca sa spun asa.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează