FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

SEPSI - HERMANNSTADT 1-1. Vasile Miriuță: „«Tati», un singur lucru mă face să merg mai departe”

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2020 21:53

Sepsi Sf. Gheorghe și FC Hermannstadt au remizat, scor 1-1, în etapa cu numărul 3 din play-out. Vasile Miriuță (51 de ani) spune că jucătorii l-au convins să rămână la Sibiu.

„Un rezultat echitabil, a fost primul meci după atâta timp de pauză. Sepsi chiar joacă bine. Am făcut o partidă nebună, mai ales a doua repriză. E un avantaj, am făcut acele 3 schimbări ca să atacăm mai mult. Era normal să le fac după cursul jocului. Este normal ca ritmul să nu fie cel mai bun, dar băieții s-au adaptat din mers. Sunt mulțumit de ei. Au alergat mult, s-au bătut, îi felicit. Vom vedea zilele viitoare ce vom face, care va fi programul. Cu Dinamo 100% nu vom juca. Luni vom cunoaște ore și ziua în care vom juca. cu Viitorul Altceva nu avem de făcut”, a declarat Vasile Miriuță la Look Sport. 

Miriuță vrea să rămână la Sibiu

Vasile Miriuță are contract cu Hermannstadt până la finalul lunii iunie. Șefii nu i-au propus încă prelungirea pentru sezonul viitor, dar antrenorul spune că va duce sezonul la bun sfârșit.

„«Tati», hai să îți spun un singur lucru care mă face să merg mai departe. Înainte de meci, străinii și românii au venit la mine și mi-au zis «We'll fight for you» (n.r. - Luptăm pentru tine). Pentru băieții ăștia minunați, pentru staff și pentru suporterii ăștia minunați voi rămâne! Sunt profesionist și voi face tot ce ține de mine ca echipa să rămână în prima ligă. După asta vom vedea”, a spus Miriuță. 

FOTO / Cele mai tari imagini de la Sepsi - Hermannstadt 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

SEPSI - HERMANNSTADT. Selfie-ul zilei vine din Liga 1: cum au urmărit 8 covăsneni primul meci după pandemie

VIDEO. Un oficial din Liga 1 avertizează: „FRF și LPF vor fi în încurcătură dacă mai apare vreun caz de COVID-19”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează