FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Vasile Miriuță pleacă cu scandal de la Hermannstadt! Antrenorul le cere șefilor salariile pe 5 luni!

Vasile Miriuță, ex-antrenor Hermannstadt +3   FOTO
Vasile Miriuță, ex-antrenor Hermannstadt

Articol de - Publicat duminica, 14 iunie 2020 13:58

După remiza dintre Sepsi și Hermannstadt (1-1), Vasile Miriuță (51 de ani) a fost demis de către gruparea sibiană. Antrenorul își prelungise de curând contractul până la finalizarea campionatului, iar acum așteaptă să primească toate salariile.

Potrivit informațiilor GSP, contractul inițial al lui Vasile Miriuță la Hermannstadt expira pe 30 iunie, însă antrenorul a apucat să semneze prelungirea pentru 2 luni, până la finele sezonului în curs. Demiterea l-a nemulțumit serios pe cel supranumit „Tati”, care acum le cere șefilor să îi plătească salariile până la finalul înțelegerii. 

  • Surse apropiate grupării sibiene susțin că după ce comitetul director a decis demiterea lui Miriuță, impresarul Octavian Moraru a venit să negocieze condițiile de reziliere pentru tehnician. 
  • În cele din urmă, Miriuță nu a mai vrut să discute și a plecat din club cu scandal!În total, cei de la Hermannstadt au să îi plătească 5 salarii antrenorului!

Antrenor spaniol în locul lui Miriuță

Locul lui Vasile Miriuță pe banca lui Hermannstadt va fi luat de spaniolul Ruben Albes (35). Acesta este reprezentat de Anamaria Prodan în calitate de agent, are Licența Pro și a mai antrenat la Real Valladolid B, Celta Vigo B și Murcia (Liga 3).

Alături de Ruben Albes, în staff-ul echipei au mai fost cooptați Ivan Cabuzedo, ca antrenor secund, și Toni Madrigal, în poziția de preparator fizic.

„Au fost foarte multe propuneri, români, italieni, spanioli. S-a decis ca grupul din Spania adus de Anamaria Prodan să fie ales. Se mulează cel mai bine pe ideea noastră de echipă. Sper să facem treabă bună împreună”, a declarat Claudiu Rotar, unul dintre finanțatorii echipei, în exclusivitate pentru GSP.

Imagini de la Sepsi - Hermannstadt, ultimul meci al lui Vasile Miriuță pe banca sibienilor

VIDEO. Anamaria Prodan, dezvăluiri în exclusivitate pentru GSP: „Am fost proiectată să fiu băiat și am fost fundaș central la Inter București”

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Scenariu uluitor: se dă FCSB bolnavă dacă pierde cu CFR Cluj? „O să vedeți ce coronavirus declanșează”

Fotbalistul de play-out propus lui Gigi Becali: „Jucător de mare calitate, ar fi titular la FCSB!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (68)
107991897552266
Piramidon Quijote  •  14 Iunie 2020, 18:15

Pe cine aduce matracuca ... Pe unul care a antrenat MAXIM în liga 3 spaniolă ... Probabil o are mai lungă şi mai groasă decât Alexa ... Licenţa PRO , la ce vă gândeaţi ...

rockyus
rockyus  •  14 Iunie 2020, 17:43

Sper ca Sibiul sa devina o forta in fotbalul autohton!

165962031120810
Liviu Iuliu Petrila  •  14 Iunie 2020, 17:04

După rezultatele nesatisfăcătoare, normal despărțirea.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează