FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

HERMANNSTADT. Vasile Miriuță, povești din carantina de la Sibiu: „Mi-au adus mâncare la ușă! E foarte greu...”

Articol de - Publicat marti, 12 mai 2020 17:20

Sibienii sunt gata să iasă pe gazon! Vasile Miriuță s-a întors din Ungaria la începutul lunii și peste două zile iese din autoizolare. Acesta a dezvăluit perioada complicată pe care a petrecut-o în ultimele două săptămâni.

"Abia aștept să începem fotbalul, m-am săturat în casă! Sunt în izolare, iar vineri voi ieși afară după 14 zile. Sunt singur cuc într-un apartament. Eu și televizorul. Mi-au adus mâncare la ușă, eu trebuie doar s-o încălzesc. Eu n-am făcut ciorbă în viața mea! N-am stat niciodată singur, izolat. Când mă trezesc dimineața, nu-mi vine să cred că nu e nimeni pe lângă mine cu cine să vorbesc", recunoaște antrenorul de 51 de ani.

"Cât să studiez, cât să mă uit la meciuri sau la filme? Îmi țin mintea ocupată, mai citesc, mai fac rebusuri, integrame, dar câte naiba să fac? Mă iau durerile de cap! E foarte greu!"
Vasile Miriuță

Miriuță a pus programul la punct, iar duminică la Sibiu va avea loc primul antrenament. "Așa aș vrea, chiar dacă mulți jucători străini de la noi au avut probleme și-am fost nevoiți să-i lăsăm să plece acasă. Unora le-au născut nevestele, alții au avut și ei necazuri. Marea majoritate au bilete de avion să vină pe 15 mai în România, dar vor intra în carantină două săptămâni. Eu sper totuși să le facem niște teste de coronavirus și să terminăm cu izolarea. Eu am stat închis în casă, dar ei pierd mult din pregătire... Cred că avem nevoie de șase săptămâni să ne punem pe picioare", a mai declarat Miriuță. 

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

CITEȘTE ȘI:

Klaus Iohannis, declarații importante despre restricțiile de după 15 mai: ce se redeschide și ce se întâmplă cu activitățile sportive

EXCLUSIV Dinamo și-a stabilit programul după pandemia de coronavirus! Cât au plătit „câinii” pentru teste și ce planuri are Mihalcea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează