FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Vasile Șiman, despre „Cazul Ionuț Șerban”: „Păi, dacă sunt ținut cu forța îmi mai prelungesc contractul?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 21:30 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 22:09

Vasile Șiman a explicat la „Prietenii lui Ovidiu” toate culisele clauzei de un milion de euro a lui Ionuț Șerban de la Dinamo

  • CONTEXT: În ultimele opt sezoane, Ionuț Șerban a fost captiv la Dinamo din cauza unui motiv aiuritor, mai exact o clauză ce prevedea că, în cazul în care Dinamo se desparte de Șerban, indiferent din ce motiv, transfer, reziliere, atunci Vasile Şiman, patronul echipei care îl cedase pe fotbalist, se va alege cu un milion de euro.
  • Contractul lui Șerban a expirat pe 30 iunie 2021. „Câinii” nu l-au mai prelungit. Teoretic, clauza se activează automat, iar Șiman își așteaptă milionul. Totuși, insolvența îi încurcă grav socotelile fostului patron de la Sportul.
  • „Câinii” urmăresc să speculeze momentul și să scape de mare parte din datorie. Adică să-l oblige pe Șiman să se înscrie la masa credală, la fel ca toate entitățile care au bani de recuperat de la Dinamo.

- Vreau să discutăm și despre Ionuț Șerban!
- Cazul Ionuț Șerban este extrem de simplu. În 2013, în martie, când toată suflarea fotbalistică românească abia aștepta să-și dea duhul Șiman sau Sportul Studențesc, în stilul caracteristic de curvăsăreală românească, au început să contacteze jucătorii. Unii jucători își dau pantalonii jos și lasă să se umble cu mâna pe la fund și apoi să fie bărbați, alții nu.

- Așa.
- Șerban a acceptat contactul lui Dinamo. A luat 10.000 de euro în avans și a semnat un contract în alb, Dinamo spunându-i că-l ajută să fie jucător liber. Și el, și Lazăr Valentin au vrut să se ducă sub aripa atotputernicului Dinamo. La un moment, Dinamo s-a dus în pregătire în Anglia și mi-au cerut o hârtie că se pot antrena, am trecut peste curvăsăreala respectivă.

- N-ați vrut să le faceți rău, cu alte cuvinte.
- Eu nu mă răzbun pe niște copii, dar eu mă lupt în instanță pentru drepturile mele. M-am dus în instanță, iar pe Șerban l-au pierdut și n-au putut să-l legitimeze. M-au contactat să rezolvăm transferul jucătorului, eu fiind obligat să-l dau la Dinamo pentru că avea contractul semnat, banii luați și cheltuiți deja. Cu 8 luni în urmă!

- Și ce s-a întâmplat?
- În momentul respectiv, eu am negociat niște drepturi pe care le-au scris ei.

- Cu celebra clauză de un milion de euro!
- Un milion de euro.... Dacă Dinamo ar fi luat de la Pandurii Tg. Jiu un milion de euro la transferuri, s-ar fi spus "Mamă, ce-a făcut Dinamo!", dar când are de dat este o jertfă a propriei delațiuni. Cum să fie o jertfă?! Dacă părțile au convenit ceva? Eu am evitat să discut public despre lucrul ăsta, dar jucătorul a fost o jertfă care și-a prelungit contractul de două ori. Păi, dacă sunt ținut cu forța îmi mai prelungesc contractul?

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

VEZI AICI TOATĂ EMISIUNEA CU VASILE ȘIMAN

CITEȘTE ȘI:

Cornel Dinu, reacție surprinzătoare când a aflat cât câștigă administratorul judiciar de la Dinamo: „Vine de patru sau cinci ori la București”

VIDEO Alexandru Tudor s-a spovedit public după 13 ani! Recunoaște în premieră greșelile din spatele marelui scandal pe care l-a provocat la Steaua - CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  09 Septembrie 2021, 11:32

Astia,ca de fiecare data,cauta sa nu plateaca nimic.Bine ca s-au folosit de jucatori pe care nu i-au platit! Unde mai este fair play-ul aici,daca tu folisesti jucatori pe care nu ti-i permiti????? Asta e Romania,nu platesti nici internetul,dar ramai in liga 1!!!!!

albub
albub  •  09 Septembrie 2021, 10:57

Stai la coada Simane...la coada ursului din padure. E' buna si insolventa asta de ceva,scapam de toti nenorocitii astia.

demolarii
demolarii  •  09 Septembrie 2021, 08:06

Cine il mai crede și pe Siman? Am văzut ce caracter curat a avut in cazul Irimia.....si nu numai.....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează