FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - DINAMO 0-1

Vasile Şiman: "Nu e nicio diferenţă între Dinamo şi Sportul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 februarie 2011 16:33

Patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, a comentat meciul pierdut de echipa sa pe teren propriu cu Dinamo, declarînd că nu a văzut diferenţe mari între jocul prestat de echipa sa şi cel prestat de dinamovişti. Oficialul "studenţilor" a declarat că are încredere în jucătorii săi că se pot salva de la retrogradare, deşi echipa din Regie are numai 10 puncte în acest sezon.

"Care e diferenţa dintre Dinamo şi Sportul? Vă spun eu că nu există diferenţă de valoare între echipe. Diferenţa din clasament este dată de deciziile arbitrilor. Cred că golul nostru a fost valabil, iar Dobre a ajuns la spital, trebuia să fie sancţionat portarul. Alte probleme de arbitraj nu au mai fost.

Dinamo a avut mai multe ocazii, dar nu meritam să pierdem. Şansele de a ne salva sînt la fel de mari ca înaintea acestui meci. Pînă nu sîntem retrogradaţi, vom lupta", a spus Vasile Şiman la televiziunea sportro.

Patronul Sportului a comentat şi schimbarea de generaţii de la Dinamo, spunînd că nu i se pare mare diferenţa dinter echipa din tur a "cîinilor" şi cea de astăzi. "Dinamo nu şi-a schimbat deloc stilul faţă de turul de campionat. E greu să mai spere la titlu, dar nu cred că e diferenţă între echipele din fruntea clasamentului", a mai declarat finanţatorul "studenţilor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
florinch
florinch  •  27 Februarie 2011, 08:59

Siman are o viziune foarta ciudata despre fotbal.El nu vede nicio diferenta intre Dinamo si Sportul.Bine ca nu a jucat cu Barcelona ca,sunt sigur,nici atunci nu ar fi vazut vreo diferenta.Pe undeva are dreptate,Sportul,ca si celelalte echipe,are tot 11 jucatori numai ca cilalti patroni mai dau si bani jucatorilor nu numai paltoane si alte obiecte vestimentare.Sa nu uitam cum,tot datorita viziunii speciale despre fotbal a d-lui Siman,Varga si Tibi Balan au jucat o jumatate de campionat in liga a III-a.Oricum nu degeaba este finul lui Copos,amandoi sunt doi zgarciti notorii.

paul59
paul59  •  26 Februarie 2011, 22:14

siman are dreptate SPORTUL a fost furat de arbitri javrele au jucat în nota obisnuită ce poți să ceri de la rușinea țarii DINAMUIE!

alpin
alpin  •  26 Februarie 2011, 19:55

Probabil, Siman se refera la valoarea fotbalistica! Din alte puncte de vedere, extra-fotbalistice, sunt mai diferente!!! Sportul joaca corect!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează