FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA DINAMO

Vasile Turcu: "Borcea era desfigurat azi după ce a văzut imaginile!"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2008 00:00

Acţionarul dinamovist a dezvăluit care au fost discuţiile dintre conducătorii clubului din Ştefan cel Mare în momentul în care au aflat de filmare.

"Nu ştiu dacă mai există şi un al 5-lea jucător la petrecere. Au fost nişte zile extrem de grele, numai de asta nu mai aveam nevoie în acest moment.

Eram în şedinţă cu nişte oameni şi am fost sunat de domnul Borcea. Cînd am ajuns, Cristi era desfigurat. Mi-am dat seama că s-a întîmplat ceva extrem de grav! Jucătorii noştri sînt vănaţi" a spus Turcu la GSP TV.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (23)
 •  25 Noiembrie 2008, 01:48

Dar sa nu uitam esentialul....steaua e doar una....hepa....dir dam dam...hopa. Si toti stelisti....tiridama dam dam

 •  25 Noiembrie 2008, 00:31

BAI UN STELIST , esti cumva paunescu , sa ne spui despre fraternitate , frumusetea vietii pe pamant si despre luminosul presedinte al romaniei ?! BAAAA , AIA DIN VIDEO SUNT NISTE MER.C.E.N-A.RI , CE VRETI MAI MULT SA VEDETI ? NU E CLAR ? CE FARSE , CE INSCENARI ?!

 •  24 Noiembrie 2008, 23:37

de fapt ratatzii aia de dinamovisti cantatori fac ce au invatat de la "sefi" ca borcea si turcu : sa danseze si sa cante manele ! cred ca era si mitea pitit pe undeva :)) si mai e o vorba ..in vino veritas..dinu stie!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează