FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA - DINAMO, MARŢI, ORA 20:00, DIGISPORT

Vasile Turcu: "Napoli să-şi arate valoarea la meci, nu el conduce clubul!"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2009 00:00

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu a comentat acuzaţiile care le-au fost aduse oficialilor din Ştefan cel Mare de către omologii de la Astra şi spune că antrenorul Nicolo Napoli nu ar fi trebuit să se implice în acest schimb de replici.

"Nu vreau să comentez ceea ce au spus cei de la Astra, Ioan Necolaie este atît un partener de afaceri, cît şi un prieten bun de-al meu.

Nu antrenorii sînt cei care se ocupă de conducerea efectivă a clubului, ei au de pregătit echipa din punct de vedere tehnic şi tactic. Cred că nu ar fi cazul să iasă Napoli atît în evidenţă, el trebuie să-şi arate valoarea la meciul de azi, cînd are de făcut un prim 11 capabil să se bată de la egal la egal cu Dinamo.

S-a ajuns prea departe, dacă erau nişte clauze clare în momentul în care s-au semnat contractele, nu mai existau aceste discuţii", a spus Turcu la sportro.

Astra - Dinamo se dispută în această seară de la ora 20:00 (Digisport) şi este liveTEXT pe gsp.ro.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (6)
 •  08 Decembrie 2009, 23:54

Papagalule , iara spui prostii .

 •  08 Decembrie 2009, 19:46

asta e tara in care traim,n-avem ce face.din pacate echipele care fac astfel de lucruri(steaua si dinamo) au cei mai multi suporteri! cum sa mai tii cu dinamo cand vezi cum castiga in campionat si in Europa e pe ultimul loc in grupa??!!?? la Piatra Neamt cand a dat steaua gol a sarit tot stadionul in picioare de bucurie!!! dar dupa cum spuneam asta e tara in care traim...

 •  08 Decembrie 2009, 19:22

Nu e bine nicicum!!!!Daca jucau si batea dinamo era blat, daca nu joaca iar e blat!!Corect, dupa parerea mea, e sa nu se mai permita imprumutul la echipe din aceeasi liga.A mai dat nu de mult Bunica un gol impotriva stelei(era si el mirat si chiar suparat) si nu se mai stie nimic de el(l-a terminat nea gigi)!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează