FOTBAL  »  Superliga  »  URZICENI - CFR CLUJ 1-1

Vasile Turcu: "Urziceniul nu a arătat nimic tot campionatul! Nu pot pretinde că sînt o echipă de Ligă!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2009 00:00

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu a vorbit despre remiza înregistrată de CFR Cluj pe terenul Unirii Urziceni, fiind de părere că ialomiţenii nu meritau punctul obţinut în această seară.

"CFR a jucat mai bine, a controlat jocul, Unirea nu a arătat nimic. Au fost peste Urziceni pe toată durata partidei! Sînt încrezător că Dinamo va cîştiga titlul, ialomiţenii nu au făcut nimic tot campionatul. Fără Dan Petrescu, erau pe 6,7 în campionat.

Şi noi ne-am împiedicat, Steaua a fost într-o formă mai slabă, la fel şi CFR-ul şi de aceea sînt atît de sus. Unirea nu poate să pretindă că e o echipă de Ligă", a spus Turcu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
aius
aius  •  11 Mai 2009, 11:28

asa sunteti toti dinamovistii,n.e.s.i.m.t.i.t.i!

 •  11 Mai 2009, 00:11

Urziceniul nu numai ca si-a castigat punctele pe teren, dar a mai fost si furata, spre deosebire de Dinamo care a fost, de foarte multe ori, ajutata de arbitri si de federatie. Sper ca mizeriile facute de Dinamo si CFR sa iasa intr-o buna zi la iveala.

octb
octb  •  10 Mai 2009, 23:58

invisible.srw.ro Intra si verifica care dintre amicii tai stau invisible pe mess!! invisible.srw.ro Intra si verifica care dintre amicii tai stau invisible pe mess!! invisible.srw.ro Intra si verifica care dintre amicii tai stau invisible pe mess!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează