FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Vaslui e oficial, în Liga Campionilor!

Articol de - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 23:12

UEFA a prezentat lista completă a echipelor participante în Champions League. Galben-verzii vor intra în competiţie în turul 3 preliminar, în locul Timişoare.


Nu mai este nici un dubiu, UEFA şi-a menţinut decizia de a-i exclude pe timişoreni din cea mai importantă competiţie intercluburi! Ieri a anunţat formaţiile care vor evolua în următorul sezon al Ligii Campionilor. Trupa lui Porumboiu va intra direct în turul 3 preliminar, dar coeficientul scăzut le va aduce adversare puternice precum Benfica, Panathinaikos sau Dinamo Kiev.

"Va fi foarte greu. Sînt două jocuri extrem de importante pentru noi, vrem să ne calificăm în play-off şi să jucăm măcar în Europa League. Trebuie să ne pregătim exemplar în această perioadă", a declarat antrenorul Viorel Hizo. Prima manşă se va desfăşura pe 26/27 iulie, iar returul pe 3/4 august. Tragerea la sorţi este programată pe 5 iulie.

Bello costă 300.000 de euro
Porumboiu s-a decis să-l achiziţioneze definitiv pe nigerianul Yero Bello. Atacantul de 23 de ani a fost împrumutat pentru un an de la Maccabi Haifa, moldovenii avînd şi prima opţiune la cumpărarea fotbalistului. Vasluiul trebuie să plătească israelienilor aproximativ 300.000 euro pentru a încheia tranzacţia. Surse autorizate confirmă că interdicţia la transferuri e principalul motiv pentru care Porumboiu s-a grăbit să prelungească acordul cu fotbalistul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
haxor
haxor  •  16 Iunie 2011, 16:42
Postat de polist pe 15 Iunie 2011, 08:21

UEFA are un termen limita pana la care federatiile pot anunta echipele care participa in competitiile europene. Din cauza incompetentei/ relei intentii a functionarilor FRF, la noi s-a rasturnat situatia din clasament. UEFA nu acorda licente si nu are puncte de vedere in legatura cu acestea, decat in ceea ce priveste corectitudinea acordarii lor de catre federatii. Si asta nu se face acum. Nepricepandu-se sau fiind rau-voitori alde Duru si compania pun in fata frica de amenzi si o pedepsesc pe POLI. E al patrulea an in care FRF cauta nod in papura si o impiedica pe POLI, cu toate mijloacele. De fapt, mai marii FRF fac ce vor ei in fotblul romanesc si contribuie major la dezastrul sau general

respect echipa Poli Timisoara in schimb Jaba ala prea a facut-o de doi bani anul asta si de asta a si tipat pe la tv ptr ca stia ca e najpa in acte si licienta aia e o facatorie romaneasca si nu o merita oricum si nu e singurul club din pacate din Romania si aici au dreptate banatenii ca nu a fost echitabil vizavi de ei.

haxor
haxor  •  16 Iunie 2011, 16:36
Postat de forzzainter pe 15 Iunie 2011, 10:58

auzi la asta ca au sanse cu panathinaikos....n-au batut anu' trecut pe aek si au sanse cu panathinaikos.....cunoscatori de fotbal nu gluma...

anul trecut au jucat cu Lille si zic eu destul de onorabil si doar cu decizii de arbitru controversate au reusit sa invinga francezii. Lille de doi ani are cea mai tanara si buna trupa din Hexagon si daca anul trecut n-au iesit campioni anul asta au surclasat tot si cand ma gandesc ce scoruri de maidan au luat "mari" echipe romanesti si de traditie de la echipele franceze mai bine tac unii si nu mai ciripesc pe aici din frustrare. ;-)

zghihuit
zghihuit  •  15 Iunie 2011, 16:55
Postat de forzzainter pe 15 Iunie 2011, 10:58

auzi la asta ca au sanse cu panathinaikos....n-au batut anu' trecut pe aek si au sanse cu panathinaikos.....cunoscatori de fotbal nu gluma...

anul trecut au fost eliminati de campioana frantei. acum doi ani a fost AEK si s-a imbunatatit jocul Vasluiului de atunci

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close