FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Vasluienii protestează că sînt neplătiţi de trei luni şi nu vor să plece în cantonament!

Hizo (dreapta) trebuie să pregătească să lupte pentru titlu niște jucători supărați și cu gîndul mai mult la grevă FOTO Alex Nicodim
Hizo (dreapta) trebuie să pregătească să lupte pentru titlu niște jucători supărați și cu gîndul mai mult la grevă FOTO Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2012 22:05

Neplătiţi din octombrie şi fără primele de calificare în grupele Europa League în conturi, elevii lui Hizo ameninţă că nu vor merge mîine la Poiana Braşov


Vestiarul Vasluiului stă pe un butoi cu pulbere şi asta nu din cauza capriciilor vreunuia dintre jucători! Totul porneşte de la bani. Mai exact de la restanţele pe care le au de primit majoritatea galben-verzilor. Surse autorizate din cadrul clubului moldav susţin că în afara vedetelor Wesley, Adailton şi Sînmărtean, plus alţi cîţiva privilegiaţi, fotbaliştii lui Viorel Hizo nu şi-au mai primit ratele salariale din luna octombrie!

Aceleaşi surse au dezvăluit o întîmplare petrecută la finele lui 2011: "Porumboiu s-a dus la un antrenament şi l-a anunţat pe Adailton că i-a dat banii. «Ada», care-i un băiat senzaţional, i-a spus: «Patron, dacă îmi dai mie, dă-le şi colegilor!». «Lasă-i, bă, pe fraierii ăştia, că ştiu eu mai bine ce fac!», a răspuns Porumboiu".

50% din contracte
Moldovenii sînt nemulţumiţi în special din cauza neachitării primei de calificare în grupele Europa League, acolo unde Sînmărtean şi compania nu s-au făcut deloc de rîs, luptînd de la egal la egal cu forţe precum Sporting Lisabona ori Lazio Roma. Bonusul pentru participarea în grupele competiţiei este echivalent cu 50 la sută din salariul fiecăruia. De exemplu, în cazul în care un jucător cîştigă 240.000 de euro pe an, el trebuia să încaseze 120.000 de euro în plus faţă de ce este stipulat în acordul personal cu clubul!

Sub protecţia anonimatului, fotbaliştii au avertizat că iau în calcul să boicoteze cantonamentul din Poiana Braşov, care va începe mîine: "Măcar să vină Porumboiu să vorbim, să ne bage şi pe noi în seamă pentru că avem şi noi familii şi cheltuieli!".

"Eu nu ştiu nimic de treaba asta, sînt plecat de cîteva zile din Vaslui. Dar cred că mă anunţau dacă erau probleme grave. Şi dacă nu vor să meargă în cantonament, ce?!"
Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui

"Cu bonusurile pentru Europa League nu sînt întîrzieri, poate or fi restante vreo două prime de campionat, atît!"
Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui

Opt sînt out!
Ieri, şefii Vasluiului au decis să se despartă de nu mai puţin de 8 jucători, care vor fi trecuţi pe lista de transferări. Cele mai importante nume sînt Pavlovici, care s-a înţeles deja cu Rapid, Gerlem şi Yero Bello. Dacă vor scăpa de toţi, moldovenii vor economisi circa un milion de euro numai din salariile acestora.

Lista neagră
Nume - Salariu anual
Gerlem 240.000 de euro
Pavlovici 180.000 de euro
Y. Bello 150.000  de euro
Ad. Gheorghiu 120.000 de euro
P. Jovanovici 100.000 de euro
Zmeu 100.000 de euro
R. Neagu 80.000 de euro
Buhăescu 60.000 de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
infos
infos  •  19 Ianuarie 2012, 16:38

Cancan sportiv au ajuns ziarele astea sportive, senzational! :-)) O sa fiti cititi doar de cocalari intr-o zi, mizeriilor!

zaitzz21
zaitzz21  •  19 Ianuarie 2012, 12:01

«Ada», care-i un băiat senzaţional, i-a spus: «Patron, dacă îmi dai mie, dă-le şi colegilor!». «Lasă-i, bă, pe fraierii ăştia, că ştiu eu mai bine ce fac!», a răspuns Porumboiu"......domnule ziarist scuze de intrebare ....dar tu de unde ai auzit dialogul acesta.......numai kkturi scrieti ...si numai kkturi mancati........scrieti toate prostiile .....nu mai aveti nimik in mintea aceea pliona de kkt........sa fa vie rusine.....pacat de tara ca ziaristi prosti sunt peste tot in romania

n.vali
n.vali  •  19 Ianuarie 2012, 09:01

unde-i desteptul Porumboiu???parca le stie pe toate , un mincinos ordinar.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează