FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Vassaras le dă peste nas dinamoviștilor în scandalul arbitrajelor: "Așa e în fotbal"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 13:42

Kyros Vassaras, șeful CCA, a susținut azi o conferință de presă și le-a răspuns celor care cereau o reacție din partea acestuia în urma erorilor comise de "fluierași". 

"Ar trebui să se înțeleagă cât de greu le este arbitrilor. Când ești pe teren, fotbalul este mai greu decât la televizor. Sunt oameni care stau pe canapea, în living, și văd un ofsaid de câțiva centrimetri și spun că este o fază clară. Vedem și noi asta, dar vedem la reluări.

Unii oameni încearcă să vadă de ce arbitrii români arbitrează mai bine în cupele europene decât în Liga 1. Ei arbitrează la fel. Și acolo fac greșeli. Dar în UEFA, ei pot arbitra peste două săptămâni.

Noi credem în calitatea arbitrilor, nu în greșelile lor. Așa e în fotbal. Se fac greșeli. Noi avem probleme și cu simulările, iar asta afectează și echipa națională.

Când un jucător mare nu prinde o zi bună, joacă săptămâna următoare. La un arbitru, vreți să stea pe bară o lună. Nu e corect. Dacă voi credeți că arbitrii, cu o mână magică, pot face în așa fel încât să nu mai greșească, asta nu este realitate.

Ați văzut vreun arbitru care să acorde două cartonașe galbene, fără să îl arate și pe cel roșu? S-a întâmplat aici? Ați văzut mingea intrând în poartă prin exterior, ca în Bundesliga, unde s-a validat un gol? Mai era în viață arbitrul?", a spus Vassaras, potrivit TV Dolce Sport.

Dinamo a fost clubul cel mai vehement care a cerut un răspuns de la Vassaras, făcând o campanie în care au cerut o reacție a grecului.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (64)
americanu197
americanu197  •  21 Noiembrie 2016, 21:02
Postat de Marcel Abaluta pe 21 Noiembrie 2016, 20:38

De ce arbitrii si observatorii sunt platiti imediat dupa meci,iar jucatorii la 3 luni????

ca altfel ii da afara din campionat

553315254860503
Marcel Abaluta  •  21 Noiembrie 2016, 20:38

De ce arbitrii si observatorii sunt platiti imediat dupa meci,iar jucatorii la 3 luni????

adianghelescu
adianghelescu  •  21 Noiembrie 2016, 19:40
Postat de corectu pe 21 Noiembrie 2016, 17:00

Cam are dreptate grecul'Arbitrajul nu se face la televizor.Exemplele deplasate din alte zari sunt reale,dar putea sa-si aduca aminte de meciul Astra-Steaua cand Cltescu et co.au scos de 3 ori mingea din poarta Astrei.Ce ziceti kir?

mai stii si alt meci in care a fost defavorizata *** fii sigur ca nu mai stii dar iti spun eu vreo 10 meciuri in care *** a fost favorizata

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează