FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Doi jucători noi înregistrați de Dinamo în ziua meciului cu Rapid » Fotbalistul care a contribuit la promovare a ieșit de pe listă!

Zeljko Kopic/ foto: GSP
Zeljko Kopic/ foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 27 ianuarie 2024 09:16 / Actualizat sambata, 27 ianuarie 2024 09:55

Dinamo a înregistrat doi jucători noi în ziua meciului cu Rapid, pe Georgi Milanov (mijlocaș) și Darko Velkovski (fundaș central), din informațiile GSP.

  • Dinamo - Rapid are loc azi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pr Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Mijlocașul bulgar va purta numărul 77, în timp ce stoperul croat a primit numărul 24. Quentin Bena, fundaș central care a contribuit la promovare, a fost scos de pe lista LPF, așa cum anunța GSP de acum două săptămâni. Jucătorul care poate juca și la mijloc va ajunge la o echipă din Liga 2 din România.

Burmaz = Extaz! Derby dramatic pe Arena Națională » Rapid o pedepsește pe Dinamo, după un meci în care alb-vișiniii n-au jucat nimic! Clasamentul ACUM
Dinamo - Rapid 1-2
Burmaz = Extaz! Derby dramatic pe Arena Națională » Rapid o pedepsește pe Dinamo, după un meci în care alb-vișiniii n-au jucat nimic! Clasamentul ACUM

Milanov și Velkovski, înregistrați de Dinamo

Dinamo mai vrea un jucător de atac în acest mercato, însă antrenorul Zeljko Kopic și-ar mai dori chiar doi. Dacă va mai veni un atacant, atunci Ghezali va fi scos de pe lista străinilor de la Dinamo.

Lista de 13 jucători străini de la Dinamo a suferit modificări în această iarnă, iar aceasta arată astfel: 

  • Adnan Golubovic
  • Gabriel Moura
  • Lucas Alves
  • Goncalo Gregorio
  • Dani Iglesias
  • Eddy Gnahore
  • Christian Ilic
  • Domagoj Pavicic
  • Hakim Abdallah
  • Darko Velkovski
  • Josue Homawoo
  • Lamine Ghezali
  • Giorgi Milanov

„Nu am încheiat mercato. Nu e ușor, din contră, avem și situația această cu lista A. Îmi pare rău de situația celor care nu vor mai fi pe listă, nu e un moment ușor, încercăm să facem ceva pentru ei. 

Despre atacanți, vrem pe cineva care să aducă un plus, avem câteva opțiuni, am găsit, dar fotbalistul respectiv mai are și alte oferte”, a declarat Zeljko Kopic la conferința premergătoare derby-ului cu Rapid.

Zeljko Kopic a prefațat derby-ul cu Rapid

„Am fost satisfăcut cu energia, cu atitudinea echipei, jucătorii au muncit din greu, au încercat. Dar organizarea ofensivă nu a fost bună, nu sunt satisfăcut. Am muncit din greu la asta, însă nu am pus în aplicare ceea ce am făcut în pregătiri. În partea a doua a meciului cu Petrolului, am încercat să găsesc stabilitate, să ținem mingea. 

Am înțeles că și terenul a fost greu, le-a fost greu jucătorilor noștri, le-a fost teamă să nu facă greșeli. Sper ca împotriva Rapidului să nu se mai repete erorile

Rapid are echipă bună, are potențial, acum are un boost de energie după ce a învins în primul meci cu 4-3, revenind de la 1-3. Dacă luăm diferențele din clasament, Rapid e favorită, dar dacă vrei să fii la Dinamo trebuie să lupți contra tuturor, indiferent de nume. Detaliile vor face diferența sâmbătă” a declarat Kopic.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Željko Kopić, conferință de presă înaintea derby-ului cu Rapid

Citește și:

Mititelu face acuzații grave după penalty-ul neacordat cu Farul: „El are putere foarte mare în fotbalul românesc, controlează tot. E «cosa nostra», o să ajungem la DNA!”
Farul - FCU Craiova 1-0
Mititelu face acuzații grave după penalty-ul neacordat cu Farul: „El are putere foarte mare în fotbalul românesc, controlează tot. E «cosa nostra», o să ajungem la DNA!”
Mircea Rednic l-a dat afară după doar 27 de minute în Superligă! A avut probleme la inimă?
UTA ARAD
Mircea Rednic l-a dat afară după doar 27 de minute în Superligă! A avut probleme la inimă?

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
mirstelistu
mirstelistu  •  27 Ianuarie 2024, 17:08

Uau ce stire cu *** tepara

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru.serban
dumitru.serban  •  27 Ianuarie 2024, 15:45

Cum sa-l tii pe Hamdallah si sa tii 20 de fundasi pe lista dar sa vrei sa il scoti pe Ghezalli ? ;)))))

parpalache
parpalache  •  27 Ianuarie 2024, 12:18

In curând Dinamo va mai bifa „o premiera absoluta”:Nici un jucator român pe foaia de joc!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează