FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Valerică Găman a semnat în Liga 1 » Unde a ajuns fostul fundaș de la FCSB și CSU Craiova

Fundașul central Valerică Găman (34 de ani), plecat în această vară de la formația CS Universitatea Craiova, este, oficial, noul fotbalist al celor de la Hermannstadt. 
Foto: Imago
Fundașul central Valerică Găman (34 de ani), plecat în această vară de la formația CS Universitatea Craiova, este, oficial, noul fotbalist al celor de la Hermannstadt. Foto: Imago

Articol de , - Publicat vineri, 23 iunie 2023 10:25 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 11:33

Fundașul central Valerică Găman (34 de ani), plecat în această vară de la formația CS Universitatea Craiova, este, oficial, noul fotbalist al celor de la Hermannstadt. 

Stoperul a semnat un contract valabil pe un sezon cu formația ardeleană, au anunțat cei de la Hermannstadt, pe Facebook. La Sibiu, Valerică Găman va avea un salariu lunar de 8.000 de euro, informează sursele Gazetei Sporturilor. 

Surpriză uriașă la Tribunal, în ciuda grevei magistraților! Decizie în dosarul lui Dinamo: GSP are toate detaliile de la fața locului
DINAMO
Surpriză uriașă la Tribunal, în ciuda grevei magistraților! Decizie în dosarul lui Dinamo: GSP are toate detaliile de la fața locului

Valerică Găman, noul fundaș al lui Hermannstadt 

Valerică Găman a ajuns, joi, în stagiul de pregătire pe care sibienii îl efectuează în nordul Turciei, la Bolu, acolo unde ardelenii se antrenează în perioada 18-30 iunie. Din informațiile GSP, Valerică Găman a semnat acolo contractul cu formația transilvăneană. 

Valerică Găman este la noi!
Valerică Găman are 34 de ani și este unul dintre cei mai experimentați fundași centrali din România. Are 14 selecții în Echipa Națională a României, alături de care a fost la EURO2016, dar și 260 de meciuri în primul eșalon fotbalistic al țării noastre. A fost campion cu Astra Giurgiu, echipă cu care a câștigat o Cupă și o Super Cupă a României. De asemenea, Valerică mai are în palmares o Super Cupă a României cu CS Universitatea Craiova. În C.V.-ul său se regăsesc echipe ca U Craiova, Dinamo București, Astra Ploiești, Karabukspor (Turcia), FCSB, Al-Shabab (Arabia Saudită). Sezonul trecut a evoluat în 19 meciuri pentru CS Universitatea Craiova, a înscris două goluri și a oferit un assist în toate competițiile.
Fundașul central a semnat un contract valabil pe un sezon cu echipa noastră.

-comunicat Hermannstadt 

Lotului sibienilor li s-au mai alăturat și cele mai noi achiziții: atacantul Adrian Petre, dar și mijlocașul dreapta Alexandru Jipa, transferat de la formația retrogradată Chindia Târgoviște. 

Hermannstadt, înfrângere în amicalul cu macedonenii de la FC Shkupi

Sibienii au disputat, joi, un meci amical în compania formației nord-macedonene FC Shkupi, locul secund în ediția secundă de campionat. Ardelenii au fost învinși cu scorul de 1-2, unicul gol al lui Hermannstadt fiind marcat de Cristian Neguț, mijlocaș sosit la Sibiu în această vară, în minutul 72. 

Citește și: 

Replică nimicitoare pentru MM Stoica după atacul la staff-ul naționalei: „Sunt consternat de astfel de specimene cu «facultăți» terminate pe la Jilava și Rahova!”

Adrian Mititelu jr., dezlănțuit la 10 ani de la înființarea lui CSU Craiova: „Struțocămila cu pseudonimul de clonă și-a desăvârșit scopul! Le adresez public o întrebare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
miciBIO
miciBIO  •  23 Iunie 2023, 11:52

O altă epavă...

alex03036
alex03036  •  23 Iunie 2023, 11:50

parca zicea ca se retrage

DMA87
DMA87  •  23 Iunie 2023, 11:29

Bun jucător. La fel de bun că fratele lui, marele arbitru. :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează