FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

VERDICT CRUNT pentru Florin Gardoș! Ieșenii ies la atac: „Unde trimitem nota de plată? I-o punem lui Grigore în brațe?”

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 19:18

În această seară, la București, Florin Gardoș (30 de ani) a primit verdictul dur al medicilor, după lovitura încasată duminică, de la dinamovistul Ricardo Grigore: fractură de piramidă nazală!

Apărătorul a rămas la București, să se întâlnească cu doctorul care-i va construi o mască pentru a-i proteja zona afectată, iar președintele lui Poli, Adrian Ambrosie, susține că sunt puține șanse să joace duminică, în Copou, cu Gaz Metan.

Ieșenii sunt foarte supărați pe arbitrul Horațiu Feșnic, care, deși Gardoș era plin de sânge, nu i-a dat lui Grigore nici măcar "galben". "Poate că el n-a văzut foarte bine faza, dar pe partea aceea era și un asistent, care putea să-i spună exact cum s-a întâmplat. Oricum, noi am făcut o sesizare la Comisia Centrală a Arbitrilor", a precizat Ambrosie.

El își pune totodată problema cine va suporta toate cheltuielile cu Gardoș: "E vorba de drumul la București, de consultații, radiografie, masca costă și ea. Unde trimitem nota de plată? Pe adresa lui Dinamo? I-o punem în brațe lui Grigore? Nici nu vreau să mă gândesc ce era dacă fractura asta de piramidă era cu deplasare. Îl pierdeam pe Florin până la sfârșitul sezonului!". 

1.000 €costă o mască de genul aceleia pe care o va purta Gardoș

"Qaka a făcut o foarfecă în final și l-a lovit pe unul dintre jucătorii lui Dinamo. Feșnic i-a dat cartonaș galben, dar dacă era și sânge, sigur se alegea cu un ul roșu" Adrian Ambrosie, președinte executiv Poli Iași

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
780708698710213
Razvan Claudiu  •  07 Februarie 2019, 11:39
Postat de andrei.f pe 07 Februarie 2019, 01:36

Fesnic e noul corpodean, tot meciul a fluierat pt. dinamo. Degeaba, dinam0 nu Prinde play-off

La ce meci te-ai uitat amice ca esti cam chior!

alexpescaru
alexpescaru  •  07 Februarie 2019, 10:08

Nota de plată ? Note de plată se întocmesc doar la cârciumă ! La spitale se emit facturi... Să înțeleg că v-ați îmbătat de supărare că ați luat-o pe cârcă și ați băut mai mult decât vă permiteați ?

traian_v
traian_v  •  07 Februarie 2019, 09:50

Acest Fesnic este o non-valoare, un *** cu care mi-e rusine sa fiu concitadin. Imi amintesc ca l-a impins cineva (CRED ca stiu cine) in Liga 1 sa arbitreze cand avea 19 ani sau asa ceva... Dezastru, a intrat mingea in poarta si nu a facut nimic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează