FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Verdict dur! După Benzar și Planici, încă un jucător de bază de la FCSB e out până în 2018

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 11:39

Roș-albaștrii trebuie să uite cât mai repede meciul de duminică de la Giurgiu, pierdut cu 0-2. FCSB a cedat șefia clasamentului, l-a pierdut pe Planici, iar acum încasează o nouă lovitură.

Portughezul Filipe Teixeira (37 de ani) a ieșit accidentat în a doua repriză a partidei de la Giurgiu, iar verdictul medicilor e unul cât se poate de sumbru.

Potrivit TV Digi Sport, Teixeira a efectuat un RMN care a scos în evidență o microruptură fibrilară la gambă, accidentare ce îl va scoate din circuit tot anul!

Pe lângă Texieira, alți doi jucători de la FCSB sunt OUT tot anul: Benzar a suferit o ruptură în meciul tur cu Beer Sheva, în timp ce sârbul Bogdan Planici a fost scos din circuit tot la Giurgiu, în urma unui contact nefericit cu coechipierul Florin Niță. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
sexilian
sexilian  •  30 Noiembrie 2017, 16:47

DUMNEZEU nu doarme,toti suferim,LA MAI MULTI.............

cneius
cneius  •  30 Noiembrie 2017, 14:17

"o accidentare ce îl va scoate din circuit tot anul!" ...tinind cont ca este 30 noiembrie si mai avem doar o luna din acest an, m-am distrat copios de incercarile patetice, ale "jurnalistilor" gsp, de a creea "tensiune"...

blatistu49
blatistu49  •  30 Noiembrie 2017, 13:46

ghinion ptrblatisti

Vezi toate comentariile (6)
Comentează